Pripravte sa na poriadnu jazdu s novinkami got2b!

Kto by netúžil po dokonale tvarovanom účese podľa vlastných vysnívaných predstáv? Doprajte si ho vďaka novinkám značky got2b, ktoré sa o váš nový look postarajú v pohodlí vášho domova doslova za pár minút.

29.07.2015 14:55

Pre džentlmenov je tu nový rad got2B phenoMENal v podobe krémového gélu a tvarovacej pasty. Dámsky styling zase zabezpečí nový lak na vlasy a penové tužidlo got2b MINDBLOWING, pre extra rýchlu a zároveň šetrnú úpravu.

Got2b MINDBLOWING – sexi účes pre dámy za pár minút

Aj vy patríte k takmer 70 % žien, ktoré snívajú o skvele upravenom účese za minimálny čas? Rýchla doba si vyžaduje rýchle a jednoduché riešenia. Vyskúšajte got2b MINDBLOWING – dva nové produkty špeciálne vyvinuté pre expresný styling, s ochranou pred teplom z fénovania.

Got2b mindblowing henkel inzercia
inzercia henkel HBC Obrazky Mind Blowing Hi Ress

Penové tužidlo got2b MINDBLOWING vaše vlasy nezaťaží ani nezlepí, naopak, premení ich na ľahko tvarovateľné. Vďaka špeciálnej receptúre, ktorá urýchľuje odparovanie vody počas fénovania, svoj nový styling zvládnete aj v uponáhľané ráno doslova v rekordnom čase. Penu jednoducho aplikujte na mokré alebo uterákom jemne presušené vlasy a jednotlivé pramene vysušte fénom. Na záver vlasy ešte zafixujte lakom na vlasy got2b MINDBLOWING a môžete vyraziť v ústrety novým výzvam s dokonalým účesom, ktorý vydrží po celý deň.

Got2b phenoMENal – pre pravých džentlmenov

Páni, zosúlaďte svoje vyberané spôsoby so svojím účesom! S novými produktmi got2b phenoMENal bude váš look džentlmena neprehliadnuteľný. Vlasy učesané smerom dozadu, rozdelené na stred, objemné či klasicky upravené smerom nabok – možnosti pre silný a sebavedomý look sú nekonečné a produkty got2b phenoMENal dodajú každému účesu nádych fenomenálnosti.

Got2b phenomenal henkel inzercia

S krémovým gélom got2b phenoMENal sa postaráte o objem a prirodzený lesk vašich vlasov. Množstvo veľkosti lieskového orieška jednoducho rozotrite medzi dlaňami a naneste na vysušené vlasy. Dosiahnete tak bezchybne uhladený vzhľad. Vo finále ešte odporúčame použiť hrebeň – výsledok bude dokonalý a hodný džentlmena.

henkel inzercia HBC Obrazky Phenomenal Hi Ress

Tvarovacia pasta got2b phenoMENal dodá vašim vlasom prirodzený lesk a zabezpečí dlhotrvajúcu fixáciu bez vysušovania vlasov. Zároveň je najlepšou voľbou pre docielenie výrazného, individuálneho looku. Malé množstvo pasty aplikujte na suché vlasy a postupne ich začnite formovať do požadovaného tvaru. Môžete ich jednoducho upraviť nabok, alebo byť viac odvážny a tvarovať ich smerom nahor. Tak ako, ste pripravení na fenomenálny look?

chyba