5 vianočných tipov, ktoré vašich blízkych zaručene potešia

Čas Vianoc a obdarovania sa nezadržateľne blíži. Tesne pred najkrajšími sviatkami v roku si už nelámte celé dni hlavu nad ideálnym darčekom pre vašich najbližších. Inšpirujte sa našimi zaručenými tipmi.

17.12.2014 09:14
darčeky, Vianoce, vianočné, vianočný Foto:
Ilustračné foto.

1. Kultúrny zážitok
V posledných rokoch sú permanentky do divadla či kina obľúbeným darčekom. Je ich možné zakúpiť na určitý počet predstavení, ale aj na celú divadelnú sezónu. Nemusíte sa tak trápiť tým, že sa do vkusu obdarovaného netrafíte, keďže výber predstavenia necháte na nich. Bonusom je aj pekné štýlové balenie s vianočnou tematikou, napríklad vo forme pohľadnice.

2. Pre nákupné maniačky
Máte doma dcéru alebo sestru, ktorá je pravou nákupnou maniačkou? Nič ju nepoteší viac, ako darčeková karta. Zoženiete ju v nákupných centrách, napríklad v bratislavskom Auparku. Zakúpiť si ju môžete pri infopulte alebo prostredníctvom internetu. Funguje na princípe klasickej kreditnej karty, a to vo všetkých obchodoch centra. Sny o nákupnom raji bez obmedzení sa teraz stávajú skutočnosťou!

3. Stavte na klasiku
Kozmetika stále patrí medzi najčastejšie darčeky pod stromčekom. Nikdy totiž nesklame, a je praktická. Túto sezónu sú horúcim hitom darčekové balíčky s odnímateľnou spodnou časťou, ktoré zachovajú moment prekvapenia až do poslednej chvíle. Pre nádherné vlasy je napríklad ideálnou variantou štýlová čiernobiela darčeková taška Syoss Keratin v zložení šampón, kondicionér a lak na vlasy. Navyše obsahuje keratín pre 100% regeneráciu, pružnosť a lesk vlasov. Pánov zase poteší balíček Fa Men Xtreme Refresh, ktorého sprchovací gél a deosprej vám dodajú sviežosť a povzbudivú vôňu, ktorá vydrží až do 8 hodín.

4. Pre nostalgických
Starších členov rodiny určite potešia fotografie svojich detí a vnúčikov, ktorých majú radi na očiach celý deň. Neváhajte preto obetovať trochu času a energie, a vyrobte im peknú fotoknihu, ktorú si môžete vytvoriť priamo na špecializovaných internetových stránkach. V cene je aj jej vytlačenie, zviazanie a doručenie k vám domov. Variantom, ktorý vám ušetrí prácu, sú moderné digitálne fotorámiky. Tie postupne na svojej obrazovke striedajú fotky, nahraté na USB kľúč pripojený k rámiku. Dostupné sú na vybraných internetových stránkach s elektronikou.

5. Darujte adrenalín
Ak aj vy máte partnera, ktorý je dobrodruh, ideálnym darčekom pre neho je zážitok. Napríklad jazda na ohnivočervenom Ferrari, vlastnoručné pilotovanie malého športového lietadla, let balónom nad Viedňou, či bungee jumping z mosta La Franconi, populárne zľavové portály ponúkajú veľa možností. Pri takomto darčeku budete mať takmer absolútnu istotu, že obdarovaný nedostane rovnakú vec pod stromček aj od iného.

chyba