Doprajte si dokonalé cappuccino s hustou mliečnou penou

Nový plnoautomatický kávovar od De'Longhi z rady Eletta spája luxusný design a špičkovú technológiu prípravy espressa, cappuccina, latte macchiata a ďalších nápojov.

05.12.2014 08:00
DE_LONGHI_INZERCIA Foto:

Najmodernejšia technológia

Plnoautomatický kávovar Eletta Cappuccino TOP (ECAM 45.760.W) vám pripraví vďaka najpokročilejšej technológii vstavaného mlynčeka na zrnkovú kávu to najčerstvejšie espresso plné arómy pri splnení všetkých parametrov pravého talianskeho espressa. Srdcom tohoto procesu je jednotka vylúhovača, ktorá umožňuje vylúhovanie kávy pod dostatočným tlakom a zároveň zaisťuje perfektnú teplotu. Naviac je táto jednotka vyberateľná, takže jej údržba je maximálne pohodlná.

Foto: STUDIOROCCI
DE_LONGHI_INZERCIA

Nový patentovaný LatteCrema System

Pre taliansku rodinnú značku De'Longhi sú luxusné plnoautomatické kávovary a ich neustály vývoj hlavným záujmom. Nový patentovaný LatteCrema systém je preto najdokonalejšou technológiou prípravy lahodnej, hustej a krémovej mliečnej peny na kávové mliečne nápoje ako je cappuccino, caffe latte, latte macchiato, flat white alebo iba len zamatovo našľahané horúce mlieko. Vďaka dokonalej teplote a mikrobublinkám si tak môžete vychutnať lahodný pôžitok z krémovej peny až do poslednej kvapky a to všetko iba jedným dotykom!

Foto: STUDIOROCCI
DE_LONGHI_INZERCIA

Dve espressa jedným dotykom?

Už nie je dôvod čakať. S Elettou si pripravíte dve espressa naraz pomocou jedného vylúhovacieho cyklu pri zachovaní dokonalého aróma a zároveň krémovo hustej peny. Okrem toho si môžete nastaviť aj ďalšie veľkosti kávy, ako je ristretto, lungo alebo napríklad long coffee pre milovníkov skutočne veľkej šálky kávy.

Jednoduchá automatická údržba

Technológia údržby je jednou z hlavných predností všetkých kávovarov od spoločnosti De'Longhi. Preto je aj údržba maximálne automatizovaná. Kávovar sa sám automaticky pravidelne prečisťuje tak, aby jeho vnútorné časti boli vždy čisté a pripravené servírovať dokonalú kávu pri každom použití. Zároveň je po novom zabudované čistenie aj v nádobke na mlieko, čo znamená, že teraz iba otočíte gombík na nastavenie veľkosti mliečnej peny do polohy „CLEAN“ a systém sa automaticky prečistí. Vy tak potom jednoducho môžete vložiť celú nádobku s mliekom do chladničky na ďalšie použitie.

DE_LONGHI_INZERCIA

V jednoduchosti je krása

Plnoautomatický kávovar Eletta snúbi luxusný a zároveň jednoduchý design s najpokročilejšími technológiami pre uspokojenie tých najnáročnejších milovníkov kávy tak, aby splnila Vaše prianie v pohodlí Vášho domova. Doprajte si lahodné potešenie s De'Longhi.

chyba