Čo obliecť na postavu hrušky - 5 trikov, s ktorými zahviezdite

Zdedený typ postavy už zmeniť nedokážeme, pri troche fantázie ho však s ľahkosťou využijeme vo svoj prospech. Stačí vyzdvihnúť prednosti, ktoré si so sebou dávno nesieme v genetickom kóde. Dnes sme pre všetky “hrušky” pripravili jednoducho aplikovateľné rady, ktoré sa dámam so širšími bokmi bez námahy pomôžu premeniť na hviezdu letnej sezóny.

14.08.2014 08:00

Širšie boky nie sú vhodné pre každý módny výstrelok, ktorý v obchode na vešiaku prosí o vašu pozornosť. S postavou v tvare hrušky sa napriek tomu dajú urobiť zázraky – zoberte si ako príklad čarovnú Beyonce, Shakiru alebo Jennifer Love Hewitt.

Ako spoznám, že som hruška?

HRUSKA SHOPALIKE INZERCIA

Ako správne obliecť hrušku:
1.) Upriamte pozornosť na hornú polovicu tela. Zaujímavou šatkou okolo krku a sústredením svetlejších farieb v hornej časti tela nič nepokazíte, práve naopak.

SHOPALIKE INZERCIA RIFLE HRUSKA

2.) Pravidlo platí aj naopak – pri výbere riflí alebo nohavíc je vhodné uprednostniť jednoduché farebné prevedenie, inklinujte k tmavším odtieňom. Džínsy so spraným vzhľadom nie sú pre tento typ postavy vhodné – zbytočne opticky rozširujú partie, na ktoré upozorniť nechcete. Takisto si dajte pozor na bedrové strihy, z ktorých by vám mohli poľahky vyskočiť nežiadúce tukové vankúšiky.

SOPALIKE INZERCIA TRICKA HRUSKA

3.) Dlhšie tričká, ktoré siahajú až po boky, vám opticky predĺžia pás a zosúmernia postavu. Zatiaľ čo v dolnej časti by sa zišlo farebne a vzorovo uskromniť, s tunikami či sakami je naopak experimentovanie priam žiaduce. Véčkové i guľaté výstrihy vyniknú, oplatí sa vyhnúť rozširujúcim pásikovaným vzorom.

SHOPALIKE INZERCIA SUKNE

4.) Áčkové sukne (tzv. skater sukne) a sukne po kolená sú ako stvorené pre postavu hrušky. Obtiahnuté puzdrové sukne zvoľte iba v prípade, ak chcete na svoju ženskú postavu upriamiť pozornosť a ukázať ju v plnej kráse – v nej sa dámam z bedrových kriviek nepodarí zakryť nič.

SHOPALIKE INZERCIA SATY HRUSKA

5.) U letných šiat je správnou voľbou štýl s rozšírenou sukňou. Tá jemne zakryje širšie boky a zároveň prirodzene zvýrazní užší pás. Siahnuť sa oplatí po šatách bez ramienok, ktoré prirodzene upútajú pozornosť na plecia. Zapôsobíte s nimi žensky a opticky vyvážite postavu.

Zdroj obsahu fotografií: www.ShopAlike.sk

chyba