Chrípka všade naokolo

Nový rok sa začal, obdobie sviatkov sa skončilo. Vraciame sa do práce, deti zase do škôl a do škôlok. S návratom do každodennej reality sa spája aj hrozba chrípky, ktorá je v tomto období všade naokolo. Únava, horúčka, pocit zimy, bolesť hlavy, kĺbov a hrdla, suchý kašeľ, upchatý nos a nechutenstvo. Chrípka je nepríjemné ochorenie, ktorému je najlepšie sa vyhnúť. Ako?

17.02.2015 08:00
oscillo inzercia

Príjem potravy s vysokým obsahom vitamínu C a E a dostatočné umývanie rúk je jej základom. Ak nemáte prístup k umývadlu a mydlu, využívajte dezinfekčné gély na ruky. Počúvajte vaše telo a doprajte si plnohodnotný spánok. Posilní to nielen vašu náladu, ale najmä obranyschopnosť vášho organizmu. Počas chrípkového obdobia je dôležité vyhýbať sa miestam s vysokou koncentráciou ľudí a predísť tak riziku nákazy. Avšak málokto si môže dovoliť sedieť celý čas doma, alebo sa každý deň „vyspať do ružova“.

Jednou z alternatív ako sa posilniť v tomto období je pravidelné užívanie „Oscilla“.
Nečakajte kým Vás chrípka skolí, dajte si Oscillo už keď na Vás z každej strany striehnu chrípkové stavy. Vtedy je vhodné, aby každý člen rodiny užíval 1 tubičku „Oscilla“ týždenne. Keď už pociťujete prvé príznaky, dajte si jednu tubičku Oscilla čo najskôr a následne po jednej tubičke každých 6 hodín. Pri rozvinutých príznakoch sa odporúča užívať jednu tubičku ráno a jednu večer. Oscillococcinum je liek určený na liečbu chrípkových stavov. Jeho užívanie môže pomôcť predísť chrípkovému ochoreniu, ako aj výrazne ovplyvniť jeho priebeh.

Máte malé deti? „Oscillo“ si určite zamilujete, pretože je pre detský organizmus bezpečné.
Navyše výsledky nedávnej austrálskej štúdie ukázali, že v domácnostiach s deťmi je riziko prenosu chrípkového vírusu 2-násobne vyššie ako v domácnostiach bez detí . Toto riziko sa zvyšuje na 4 až 6 násobok v domácnostiach s deťmi, ktoré sa zdržiavajú v kolektíve. Jednou z možností ako pomôcť svojim deťom v boji proti chrípkovým stavom je práve užívanie lieku Oscillococcinum.

Oscillococcinum je prírodný liek, ktorý nemá žiadne známe nežiaduce účinky. Je vhodný pre deti, dospelých, dokonca aj pre tehotné a dojčiace ženy. Dostanete ho vo vašej lekárni teraz vo výhodnom rodinnom balení.

chyba