Zvládnite chrípkové obdobie bez problémov

Nový rok sa začal, obdobie sviatkov sa skončilo. Vraciame sa do práce, deti zase do škôl a do škôlok. S návratom do každodennej reality sa spája aj hrozba chrípky, ktorá je v tomto období všade naokolo. Únava, horúčka, pocit zimy, bolesť hlavy, kĺbov a hrdla, suchý kašeľ, upchatý nos a nechutenstvo. Skrátka chrípka. Zastihne nás nepripravených a vykoľají na dlhú dobu. Nepríjemné ochorenie, ktorému sa chce vyhnúť každý z nás. Ako?

26.01.2015 08:00
oscilo inzercia

Vyhýbajte sa miestam s vysokou koncentráciou ľudí. Preplnené čakárne, nákupné centrá, MHD. To sú len niektoré z miest, kde sa stretnete s vysokým počtom ľudí. Čím je počet ľudí okolo vás vyšší, tým je aj vyššie riziko nákazy. Pokiaľ je to čo i len trochu možné, takýmto miestam sa vyhýbajte.

Vetrajte
Klimatizované miestnosti, zle odvetrané objekty a vnútorné priestory budov pôsobia na naše telo neprirodzene. Suchý vzduch dráždi sliznicu a dýchacie ústrojenstvo. Na takýchto miestach sa kvapôčkovým infekciám veľmi darí napádať ľudský organizmus. Navyše v uzavretých priestoroch vetracie šachty roznášajú riziko chrípky po celej budove. Prísun čerstvého vzduchu si môžete zabezpečiť pravidelným vetraním, prípadne vzduch v miestnosti zvlhčujte.

Počúvajte vaše telo
Ak cítite, že na vás „niečo ide“, neignorujte to. Vaše telo vám hovorí, že potrebujete zvoľniť tempo Pri prvých príznakoch ochorenia treba nastoliť pokojový režim, každé nadbytočné mrhanie energiou berie zdroje viac zaťaženému imunitnému systému. Zredukujte každodenné povinnosti na minimum. Veď napokon je zodpovedné vyhýbať sa ľuďom, aby ste infekciu neprenášali ďalej. Majte pomoc vždy po ruke.

Jednou z alternatív ako sa posilniť v tomto období je pravidelné užívanie „Oscilla“. Nečakajte kým Vás chrípka skolí, dajte si Oscillo už keď na Vás z každej strany striehnu chrípkové stavy. Vtedy je vhodné, aby každý člen rodiny užíval 1 tubičku „Oscilla“ týždenne. Keď už pociťujete prvé príznaky, dajte si jednu tubičku Oscilla čo najskôr a následne po jednej tubičke každých 6 hodín. Pri rozvinutých príznakoch sa odporúča užívať jednu tubičku ráno a jednu večer. Oscillococcinum je liek určený na liečbu chrípkových stavov. Jeho užívanie môže pomôcť predísť chrípkovému ochoreniu, ako aj výrazne ovplyvniť jeho priebeh.

Máte malé deti? „Oscillo“ si určite zamilujete, pretože je pre detský organizmus bezpečné.
Navyše výsledky nedávnej austrálskej štúdie ukázali, že v domácnostiach s deťmi je riziko prenosu chrípkového vírusu 2-násobne vyššie ako v domácnostiach bez detí . Toto riziko sa zvyšuje na 4 až 6 násobok v domácnostiach s deťmi, ktoré sa zdržiavajú v kolektíve. Jednou z možností ako pomôcť svojim deťom v boji proti chrípkovým stavom je práve užívanie lieku Oscillococcinum.

Oscillococcinum je prírodný liek, ktorý nemá žiadne známe nežiaduce účinky. Je vhodný pre deti, dospelých, dokonca aj pre tehotné a dojčiace ženy. Dostanete ho vo vašej lekárni teraz vo výhodnom rodinnom balení.

chyba