Aby vírusy nepokazili zimnú lyžovačku

Poznáte to. Tešíte sa na pobyt v horách a ako naschvál sa vám do života pripletie kolega s vírusovou infekciou. A o pár dní kýchate udatne aj vy. Banálna komplikácia sa však čoskoro ukáže ako väčší problém, než ste tušili. Napokon so zvýšenou teplotou a uboleným telom musíte pripustiť, že vírusy vás tentoraz naozaj dostali.

19.12.2014 08:00
mucoviral inzercia

Občas nevyhráva ani trénovaný organizmus. Darmo niekto potí pravidelne tričko v telocvični s loptou alebo si odskočí trikrát do týždňa odbehať pár okruhov na školskú dráhu. Stačí, ak sa oslabí pracovným stresom a konfliktom so šéfom a obranný múr organizmu má zrazu diery. A vírusy ďalšiu obeť. Ani pravidelný zákazník fitness centra nie je za vodou. Uškodiť mu môže vysoká koncentrácia prechladnutých a nezodpovedných návštevníkov v tomto zariadení. To chce rýchly smeč na súperovu bránu alebo ručnú brzdu, ktorá uháňajúci vlak zastaví.

Ceníte si efektívnosť?
… s informáciou o prírodnom prípravku si určite zvýšite šance odvrátiť nepríjemný priebeh prechladnutia. Krátky proces s vírusmi spraví nosový sprej Mucoviral. Prítomná látka z červenej morskej riasy dokáže s nimi účinne bojovať. Klinické štúdie potvrdili, že po aplikáciách prípravku sa zníži množstvo vírusov v nose až o 92 percent. Ako sa to podarilo? Pochvala patrí látke z mora – karagénan. Vytvorí na bunkách sliznice ochranný obal a tým výrazne zníži riziko prenikania vírusov, ich rozmnožovania a šírenia infekcie. Pacientovi sa vďaka tomu uľaví a viaceré symptómy prechladnutia ako bolesť hlavy a upchatý nos či kýchanie sa zmiernia. Ale lyžiarsku termobundu si ešte radšej neobliekajte. Organizmus sa potrebuje spamätať, doprajte mu nevyhnutný čas pre rekonvalescenciu .

mucoviral inzercia

Ešte jeden bod k dobru
Nie je to nič príjemné zvládať príznaky prechladnutia. Aj pre tvrdých chlapov rana pod pás a krajný stav núdze. Mnohí píšu testament. Ale vážne. Nový prípravok život zjednoduší, pretože pomáha bojovať s príčinou prechladnutia. Problém rieši cielene priamo v nose, ktorý je najčastejšou vstupnou bránou pre vírusy. A rieši ho šetrne, nezaťažuje ani tráviaci systém. Šetrnosť je vhodná aj pri pomoci menej odolnému organizmu. Je vhodný aj pre batoľatá staršie ako rok, pre seniorov, pre dojčiace mamičky či pre ženy, ktoré čakajú dieťa.

Ako neprísť o Silvester
Akční ľudia si vedia všetko perfektne plánovať. Občas však nie sú až tak dokonalými manažérmi svojho zdravia. Treba predvídať. Veď situácia so začínajúcou virózou sa môže prihodiť len pár hodín po tom, čo ste vybalili ruksak v hoteli. Preležať zimnú dovolenku v posteli a prísť o zážitky na lyžiarskom svahu či silvestrovskú zábavu nechce nikto. Preto ostáva len jediné. Okrem vitamínov, ktorými svoje telo hojne zásobujete, si skúste pár dní pred odchodom do hôr pridať ešte ďalšiu formu prevencie prírodného charakteru. Nosový sprej s výťažkom z morskej riasy zabezpečí ochranu sliznice, ktorá potom dokáže lepšie odolať infekcii.

Mucoviral – sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.
Pre viac informácií kliknite sem.

chyba