Pomoc pri prechladnutí nájdeme v prírode

Aktuálny čas infekcií dýchacích ciest práve štartuje. Vírusová infekcia, ktorá sa najviac šíri v jesennom sychravom počasí, zvykne človeku život poriadne skomplikovať. Poznáme to všetci. Rozkýchaní s upchaným nosom sa ledva dotrmácame do práce, na stretnutie s priateľom ani nepomyslíme a otázky partnera vôbec nevnímame. Všetko hore nohami. Tak čo s tým?

27.11.2014 08:00
mucoviral inzercia

Infekcia sa šíri vzduchom aj vďaka nezodpovednosti chorých ľudí, ktorí neberú ohľad na ostatných a prechladnutí chodia pokojne do práce, do obchodu či na poštu. Nákaza sa do nášho tela dostáva i cez ústa vdychovaním a prostredníctvom znečistených rúk, ale vírusy útočia najčastejšie na sliznicu nosa, ktorým dýchame vzduch vrátane toho kontaminovaného. Môže sa to stať v preplnenom autobuse, kde cestujúci vykašliavajú tisíce vírusov, alebo v obchodnom centre, ktorého klimatizácia rozptyľuje vďaka infikovaným návštevníkom množstvo mikróbov do ovzdušia. Ak vírusy v organizme nájdu vhodné podmienky, o pár dní prežíva nový hostiteľ klasický scenár prechladnutia – bolesť hlavy i svalov, kýchanie, upchaný nos, masívnu tvorbu hlienov, slzenie očí, škriabanie v hrdle, prípadne zvýšenú teplotu.

Vitamíny organizmus posilnia
Kto sa rád spolieha na prírodu, automaticky siahne po prirodzených prameňoch vitamínov. Imunitný systém, ktorý infekciám potom lepšie odoláva, posilňuje najmä céčko. Najčastejšie sa zvykneme orientovať na tradičné ovocné zdroje. Okrem citrónu porcujeme grapefruity, pomaranče. Pre vysoký obsah vitamínu C by sme si mali pravidelne pripravovať aj šaláty z papriky a z brokolice a konzumovať kapustu, najmä surovú kyslú, ktorá zlepšuje črevnú flóru a pomáha zbavovať organizmus toxínov. A ak to všetko nepomáha, treba sa už porozhliadnuť po účinnejšej pomoci.

mucoviral inzercia

Ochranná bariéra z mora
Klin klinom, zvykne sa hovoriť. Pohľadajme preto podobne silného súpera, ako sú miniatúrne, no mocné vírusy. Sú elementom prírody, tak siahnime po pomoci „made in natura“ – zdatnej morskej riase. Vedci totiž zistili, že výťažok z červenej riasy, karagénan, dokáže úspešne bojovať proti vírusom spôsobujúcim prechladnutie. Táto látka sa nachádza v nosovom spreji Mucoviral. Aj klinické štúdie dokázali, že prípravok pôsobí ako bariéra, pretože obalí bunky nosovej sliznice ochrannou vrstvou a tým zabráni prenikaniu vírusov, ich rozmnožovaniu a šíreniu infekcie ďalej do organizmu. Výsledkom efektívnej ochrany sliznice je zníženie množstva vírusov až o 92 percent a zmiernenie príznakov prechladnutia. A o to nám predsa ide.

Pre celú rodinu
Nosový sprej s prírodnou látkou je dobrou voľbou pre všetkých, ktorí preferujú prírodné produkty pred chemickými, ktorí hľadajú liečbu nezaťažujúcu tráviaci systém a ktorí chcú riešiť príčinu zdravotného problému a nepotláčať len jeho symptómy. A je výhrou pre kompletnú rodinu. Pretože pomáha zbaviť sa nepríjemných príznakov virózy nielen pracujúcim rodičom, ale aj tehotným či dojčiacim mamičkám a ich deťom vrátane batoliat starších ako rok.

Mucoviral – sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.
Viac informácií nájdete tu.

chyba