Jeseň je ideálne obdobie nielen na chudnutie, ale hlavne na zmenu životného štýlu

Leto je už dávno preč a do Vianoc je tiež ešte relatívne ďaleko. Ak teda potrebujete schudnúť natrvalo a bez JOJO efektu, nie je na chudnutie lepšie obdobie. Cieľom však nemôže byť samotné chudnutie, ale dosiahnutie trvalej zmeny životného štýlu, ktorým budete žiť aj po ukončení redukcie hmotnosti. Bez zmeny životného štýlu a stravovania bude každý Váš pokus schudnúť len zbytočným snažením sa a odriekaním.

18.11.2014 09:09
Protissimo jedla karty male inzercia

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že prečo z jednej strany väčšina diét splní úlohu, teda rýchlo zredukuje Vašu hmotnosť, no z druhej strany Vám nepomôžu zredukovanú hmotnosť aj natrvalo udržať? S najväčšou pravdepodobnosťou preto, lebo Vás nenaučili zdravo žiť a zdravo sa stravovať. Jednoduchým príkladom tohto tvrdenia sú tabletky na chudnutie. Tie Vám síce pomôžu schudnúť a to aj relatívne rýchlo, no čo iné Vám ešte ponúknu? Nič! A tu je zakotvený problém JOJO efektu – rýchle chudnutie, bez zmeny nezdravého životného štýlu, akým žijete.

PROTISSIMO inzercia

Keď potrebujete novú plombu na zuby, tiež nehľadáte nejaké náhrady na internete v e-shope, ale vyhľadáte toho najlepšieho zubára, aby Váš zdravotný problém vyriešil čo najlepšie. Tak aj v prípade chudnutia, by ste sa mali zamyslieť, či „samodiétovanie“ je tým najvhodnejším riešením pre Vás a Vaše zdravie. Prípravkov a metód chudnutia je na trhu nepochybne veľa, no len málo z nich rieši práve vyššie spomenutý problém nezdravého spôsobu života.

Jednou z mála redukčných metód, ktoré Vám reálne pomôžu nielen zredukovať hmotnosť, ale Vás hlavne naučia aj zdravo žiť je nepochybne proteínová diéta PROTISSIMO. Tá prebieha výlučne pod odborným dohľadom s pravidelnými konzultáciami a Vy okrem redukcie hmotnosti, postupne zmeníte aj stravovanie a životný štýl akým žijete. Práve postupný prechod k zdravej strave je kľúčom k dlhodobému úspechu a trvalo udržateľnej línii, akú by ste mali mať. Redukcia hmotnosti s PROTISSIMO síce prebieha dlhšie časové obdobie, no tak ako ste postupne roky priberali, nemôžete zázračne schudnúť za 10 dní a očakávať, že sa stane ďalší zázrak a natrvalo schudnete. Nie, nestane a práve preto potrebujete prejsť všetkými fázami tohto redukčného programu, ktorý Vás naučí postupne zdravému spôsobu života a zdravým návykom.

PROTISSIMO na rozdiel od iných metód chudnutia ponúka aj ďalšie výhody, okrem vyššie spomenutej zmeny životného štýlu. Chudnutie je príjemné vďaka chutným a pestrým jedlám, ktoré sú zložené iba z tých najkvalitnejších surovín. Vyrábajú sa výlučne v Kanade a vo Francúzsku a v ponuke je vyše 60 druhov či už slaných alebo sladkých jedál. Môžete si tak už počas diéty pochutnávať na obľúbených jedlách a to bez nervozity či hladovania. Od chutných omeliet, polievok až po hlavné jedlá a dokonca aj sladké i slané dezerty. Áno pri PROTISSIMO si môžete s úsmevom na tvári pochutnávať aj na dezertoch, ktoré sú početne zastúpené v celom sortimente – pudingy, tyčinky, čokoládové koláčiky alebo slané snacky Vám spríjemnia chudnutie a celý prechod k zdravému životu.

Určite sa zamýšľate prečo teda absolvovať túto a nie inú diétu. Ak Vám nestačí garancia trvalej zmeny životného štýlu a stravovania spolu s postupným a zdravým chudnutím, stačí sa skontaktovať napr. s MUDr. Martinom Kleinom, ktorý sa venuje chudnutiu a zdravej výžive už niekoľko rokov, počas ktorých úspešne pomohol mnohým svojim klientom a môžete tak s ním skonzultovať Vaše otázky. Nájdete ho v Bratislave v Poliklinike na Mýtnej ulici alebo prostredníctvom internetovej stránky www.zdravoschudnut.sk nájdete kontakt a bližšie informácie aj o samotnej diéte.

chyba