Bez prechladnutia je život luxusnejší

Stopercentná vitalita v práci i v súkromí, víkendové športové aktivity, žiadne zdravotné ťažkosti, to by sme chceli všetci. Akokoľvek sa však snažíme podobný ideál dosiahnuť, mikroskopický nepriateľ nám napokon urobí škrt cez rozpočet. Naše telo ovládnu vírusy, ktoré vyvolajú prechladnutie či chrípku....

24.11.2014 07:47
mucoviral inzercia

… a náš perfektný život sa zrazu rúca v základoch. Ženy napriek zotrvačnosti v starostlivosti o rodinu kolabujú, chlapi píšu testament a deti strácajú svoj prirodzený temperament. Pracovný výkon prudko klesá, nieto síl ani na návštevu kina či posedenie s priateľmi a život stráca rozmer radosti.

Skolení infekciou
Nič sa nedeje náhodou. Všetky javy majú svoje príčiny. Ak sme sa neplánovane ocitli celí dolámaní v posteli, neschopní sa prinútiť vstať a zvládať naplno program dňa, kdesi sa stala chyba. Možno sme to v poslednej dobe preháňali so životným tempom alebo sme podcenili výskyt infekcie v pracovnom prostredí a nekonzumovali dostatok vitamínov. V každom prípade nás vírusy ako vhodný objekt objavili a teraz okupujú naše telo. A my napokon v kritických dňoch zratúvame všetky mínusy, ktoré nás trápia – k boľavej hlave pribudnú aj plecia, lýtka či chrbát, v noci sa vôbec nevyspíme a najviac nás trápi večne upchatý nos.

Pomoc ponúka príroda
Zbytočné obavy, infekcia nemusí mať tak dramatický scenár. Aj na prvý pohľad nepzničiteľný súper, ako sa vírus javí, má svoje slabiny. Na začiatku mu to možno uľahčíme tým, že si zabudneme umyť ruky pred obedom alebo sa bez problémov dostane do tela ústami, ktorými zvykneme tiež dýchať. Najčastejšie však do organizmu prenikne cez nos a rýchlo odštartuje klasické príznaky virózy. Príčinou býva aj vysušená sliznica nosa, ktorá nie je dostatočne imúnna voči nositeľom nákazy. V tej chvíli potrebujeme pomoc. Rovnako silnú ako je drobný, ale mocný protivník. A vďaka zaujímavému objavu ju aj máme k dispozícii. Vedci prišli na to, že výťažok z červenej morskej riasy si s vírusmi dokáže pekne poradiť, čo potvrdili aj klinické štúdie. Túto látku preto použili pri vývoji nosového spreju Mucoviral. Vďaka nemu teraz máme možnosť chrániť sliznicu práve v mieste, ktoré je vystavenú útoku vírusov najviac, v našom nose.

mucoviral inzercia

Nielen príznaky, aj príčiny prechladnutia
Jota-karagénanu – prírodná látka z mora prináša moderný a efektívny prístup k prechladnutiu. Bojuje priamo s jeho príčinou, nepotláča len symptómy. Na sliznicu nosa pôsobí tak, že jej bunky obalí ochrannou vrstvou, čím vírusy oberie o šancu prenikať do bunkového systému a šíriť rozmnožovaním infekciu. Množstvo vírusov v nose sa zníži až o 92 percent a typické príznaky prechladnutia či chrípky sa zmiernia.Tieto účinky, ktoré sú preukázané aj klinickými štúdiami určite ocenia aj tehotné a dojčiace mamičky. Sprej je vhodný aj pre ne a dokonca aj pre ich ratolesti staršie ako 1 rok. Bez vírusov je život skutočne komfortnejší. Najlepšie im je nedať vôbec šancu, a to účinným prípravkom, ktorý je aj šetrný k nášmu telu.

Mucoviral-sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.
Pre viac informácií kliknite sem.

chyba