Ešte nemáte Kartu výhod ZŤP?

Firma Velcon prichádza pre zdravotne postihnutých občanov s jedinečnou zákazníckou kartou plnou výhod. Stačí zavolať na bezplatnú infolinku, zaregistrovať sa a okamžite využívate všetky výhody Karty výhod ZŤP.

25.08.2014 08:00
Andy Pavlík Timková so synom Adamom, tváre...
timkovci - inzercia Andy Pavlík Timková so synom Adamom, tváre spoločnosti Velcon.

Ak patríte k zdravotne ťažko postihnutým spoluobčanom alebo máte takého človeka v rodine, tak to určite poznáte: vybavovačky na úradoch, zdĺhavé hľadanie informácií na internete, dennodenné zdolávanie množstva formalít a prekážok. O mnohých nových produktoch, výhodách, zľavách sa pritom vôbec nedozviete, alebo až vtedy, keď už je neskoro. To všetko vám alebo vašej rodine znižuje životný komfort a každodennú pohodu. Nová Karta výhod ZŤP prináša konečne komplexnú starostlivosť pre zdravotne ťažko postihnutých a imobilných spoluobčanov.

Všetky výhody v jednej karte

Nová Karta výhod ZŤP je skvelým pomocníkom pre zdravotne postihnutých spoluobčanov. Ako jej držiteľ získate výhodný balíček služieb, cenových bonusov a výhod ako napríklad:

Naozaj to funguje

Najlepším argumentom je vlastná skúsenosť. Pozrite si video a nechajte sa inšpirovať Andy Pavlík Timkovou:

Objednajte si Kartu výhod ZŤP pohodlne z domu na bezplatnej infolinke 0800 199 060, a využívajte všetky jej výhody čo najskôr.

chyba