Poradíme vám ako sa zbaviť bolesti chrbta, kĺbov či hlavy bez užitia liekov

Bezpečné a efektívne riešenie bolesti pomocou mikroprúdov pôsobiacich cez náplasti ponúka revolučná zdravotnícka pomôcka - PAINMASTER.

12.11.2013 08:00
zväčšiť Foto: Shutterstock
painmaster inzercia 3

Vďaka nej sa rýchlo dokážete zbaviť bolesti chrbta, svalov, kĺbov, šliach či väzov. Painmaster je vysoko účinný aj pri menštruačných bolestiach, zmierňuje a skracuje čas hojenia pooperačných a poúrazových rán. Pomáha hojiť vredy aj preležaniny.

Táto nenápadná súprava dvoch samolepiacich silikónových elektród prepojených káblikom s monočlánkovým zdrojom predstavuje úplne novú možnosť elektroliečby bez potreby dochádzania do špecializovaného fyziatrického zariadenia.
Nalepením vysoko priľnavých elektród po oboch stranách postihnutého miesta dôjde k prepojeniu elektrického obvodu a medzi elektródami začne pretekať prúd, ktorý regeneruje postihnuté tkanivo. Toto jednoduché zariadenie, ktoré môže byť pohodlne ukryté pod šatami, už bolo úspešne použité aj v liečbe športových poranení – chrbta, členka, kolena, Achillovej šľachy alebo tiež pri tzv. tenisovom lakti. Viac ako presvedčivé výsledky boli dosiahnuté aj u pacientok s dysmenoreou (bolestivá menštruácia). Vďaka MCT náplastiam došlo u 76 % pacientok nielen k výraznému zmierneniu bolestí, ale tiež k zlepšeniu nálady, spánku a celkovému nárastu energie.

Painmaster MCT (MCT z angl. Micro-Current Therapy) je neinvazívná mikroprúdová terapia bez obsahu liečiv, ktorá nielenže dokáže tlmiť bolesť, ale čo je ešte dôležitejšie – rieši jej príčinu. Je založená na veľmi jemných mikroprúdoch (pod hranicou vnímania), ktoré sú špeciálne upravené tak, aby korešpondovali s telu vlastnými elektrickými bioprúdmi. Zvýšením produkcie ATP (adenozíntrifosfát je považovaný za „energetické palivo“ pre bunky) pomáhajú stimulovať samoliečiace schopnosti buniek, urýchľovať regeneráciu a hojenie poškodeného tkaniva.
Painmaster MCT bol vyvinutý po rozsiahlom období výskumu a vývoja terapie mikroprúdmi. Len vďaka tejto terapii sa mohla postaviť na štart ženského maratónu Joan Benoit po artroskopii kolena robenej len 17 dní pred kvalifikáciou na Olympiádu v r. 1984. Tak ona, ako aj o 4 roky neskôr americký atlét Carl Lewis vybojovali vďaka účinnej terapii mikroprúdmi na Olympijských hrách zlato. Odvtedy Painmaster prekročil dovtedy chápané hranice liečby mikroprúdmi, vytvorením miniatúrneho prístroja s vynikajúcim výkonom a kvalitou. Stalo sa to hlavne vďaka spojeniu pokročilých technológií s akademickým zázemím.

Prečo sa rozhodnúť pre PAINMASTER:

  • Painmaster je terapia bez vedľajších účinkov
  • Utíšenie bolesti bez použitia liekov
  • Jednoduchá aplikácia, zaberie len niekoľko sekúnd
  • Painmaster môže byť s vami 24 hodín denne
  • Náplasti možno elegantne ukryť pod šatami
  • Zabudovaná batéria umožňuje až 250 hodín prevádzky
  • Painmaster bol úspešne testovaný v klinických podmienkach

Viac sa o tejto unikátnej zdravotníckej pomôcke dozviete na www.painmaster.sk alebo info@painmaster.sk

Distribúcia v SR: Retia, a.s., Cukrová 3, 811 08 Bratislava, www.retia.sk

zväčšiť Foto: Shutterstock
painmaster inzercia 2
chyba