COOP Jednota je super značkou už po 4. krát!

PR servis | 15.03.2017 10:40
COOP Jednota
zdroj: COOP Jednota
Nezávislé hodnotenie značiek aj tento rok potvrdilo, že COOP Jednota si právom zaslúži významné ocenenie Superbrands.

Ocenenie Slovak Superbrands sprostredkúva odbornej i širšej verejnosti históriu úspechu najpopulárnejších značiek na Slovensku. Na Slovensku sa udeľuje už ju¬bilejný piaty rok. Medzinárodný program Superbrands Awards existuje od roku 1995. Vznikol vo Veľkej Britá¬nii a rešpektované špeciálne ocenenie sa dnes udeľuje v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch.

Získať ocenenie Superbrands nie je jednoduché. Nominované môžu byť iba tie značky, ktoré prešli prísnym výberom. Komisiu Brand Council tvoria iba poprední a vysoko uznávaní marketingoví a komuni¬kační experti, ktorí sledujú dva ciele: uviesť do stredu pozornosti mimoriadne silné značky a prezentovať príklady hodné nasledovania pre tých, ktorí sa chcú rozvíjať a nechať sa inšpirovať tými najlepšími.

Získanie tohto medzinárodného ocenenia už po štvrtý raz je pre nás nesmiernym potešením. Utvrdzuje nás v presvedčení, že naši zákazníci sú spokojní a radi u nás nakupujú. Zároveň pre nás znamená motiváciu zotrvať v nastolenom trende a s plným nasadením pokračovať v snahe prinášať zákazníkovi kvalitu bez kompromisov.
Ďakujeme.