Ešte pred tabletkami to skúste s prírodou! Aj s týmito afrodiziakami

PR servis | 13.03.2017 08:00
Zerex
zdroj: Pixabay
Pokles sexuálnej túžby trápi mnohé páry – pri rýchlom životom štýle, plnom stresu a starostí, ani niet divu.

Skôr, než siahnete po odbornej pomoci a tabletkách, urobte si spolu pohodový večer a vyskúšajte prírodné afrodiziaká, ktoré nájdete v najbližších potravinách (alebo rovno doma v kuchyni).

Rafinovaný zeler

Zelerové stonky zbavia vášho partnera stresu – vďaka vysokému obsahu vápnika, draslíka a magnézia. Zeler stimuluje hypofýzu, ktorá zohráva dôležitú úlohu pri vylučovaní sexuálnych hormónov. Pripravte vášmu drahému chlebíčky s ľahkou zelerovou nátierkou alebo svieži zelerový šalát s bazalkou (ktorá tiež pôsobí ako prírodné afrodiziakum).

Sladká vanilka

Tajomstvo vanilky spočíva v jej omamnej vôni, ktorú s obľubou využívajú tvorcovia parfumov. Čo tak upiecť jablkový koláč so škoricou a naservírovať ho s vanilkovou zmrzlinou? Vanilka si rozumie aj so šampanským a jahodami – pridajte do pohárika čerstvý vanilkový lusk.

Pikantné chilli

Ak máte radi štipľavé, okoreňte si večeru chilli papričkami. Rozprúdia vám krv a vďaka obsahu kapsaicínu vás čaká endorfínová smršť, s pikantnou dohrou v spálni. Štipku chilli môžete pridať aj do sladkých pokrmov – napríklad do horúcej čokolády.

Výživné banány

Banány obsahujú množstvo draslíku, vitamínu B, fosforu, mangánu, horčíku a zinku a sú skvelým zdrojom energie (nielen na prácu a šport). Enzým bromelaín, obsiahnutý v banánoch, stimuluje (podľa niektorých vedeckých štúdií) tvorbu testosterónu a tým aj chuť na sex. Pripravte vašej láske banánový raw koláč alebo smoothie s banánom, osladené medom.

Osviežujúci ananás

Ananás má príjemnú, sladkú chuť a obsahuje veľké množstvo mangánu, ktorý pomáha pri liečbe impotencie. Vitamín C a vitamín B1 zvyšujú celkovú vitalitu a chuť na sex. Naservírujte si zdravý dezert – ananás s nízkotučnou šľahačkou, posypaný kakaovým práškom.

Skúsili ste už všetko a vytúžený výsledok sa nedostavil? Vyskúšajte prírodné afrodiziaká vo forme vysoko koncentrovaných výživových doplnkov. Odporučte svojmu partnerovi napríklad tabletky Zerex Ultragold, ktoré obsahujú výťažok z Kotvičníka zemného (tzv. „zelenej Viagry“). Tento výživový doplnok má rýchly nástup, zvyšuje tvorbu testosterónu v mužskom tele a zvyšuje libido. Priaznivo ovplyvňuje sexuálnu kondíciu a je vhodný aj pre seniorov. Na Zerex Ultragold nie je potrebný predpis od lekára.