Keď automobilka tvorí oblečenie

PR servis | 13.02.2017 08:00
BMW inzercia Foto:
Trendom je okrem vozidiel ponúknuť ďalší rozmer značky - oblečenie a doplnky. MINI buduje emočné spojenie s fanúšikmi módnou kolekciou MINI Lifestyle.

MINI Lifestyle obsahuje viac ako 50 produktov od spomínaného oblečenia, cez tašky, puzdrá, až po dômyselné predmety každodennej potreby. Celú kolekciu dopĺňa súprava špeciálnych výrobkov pre deti spolu s alternatívnymi spôsobmi dvojkolesovej a štvorkolesovej prepravy pre mladých i starších. Kolekcia stelesňuje novú identitu MINI ako súčasť nového zamerania značky. Svojím čistým a nadčasovým výrazom, dizajnom a vysoko kvalitnými materiálmi odráža charakter a imidž MINI, ktoré siahajú aj do iných oblastí než len výroba automobilov.

Nová kolekcia MINI Lifestyle sa zameriava na kontrastujúce formy, farby a materiály. Jednou z charakteristík kolekcie je hra farebných tónov – typické „farebné blokovanie“ MINI. Výrazné odtiene Aqua a Lemon sa prelínajú s podkladovou čiernou, bielou a sivou farbou vytvárajúc tak pôsobivý farebný koncept.

Novou kolekciou MINI odkazuje aj na svoje britské korene. Príkladom je čajník MINI Teapot a zladená šálka MINI Cup Colour Block, ktoré približujú britskú čajovú kultúru z osobitého uhla pohľadu. Vďaka cestovnej fľaši MINI Travel Flask a hrnčeku MINI Travel Mug si majitelia môžu vychutnať čajový obrad MINI i na cestách.

+3
Kolekcia odráža snahu značky o zodpovedné využívanie zdrojov. V produktoch je použitý len papier a drevo s certifikátom FSC. Acetát v ručne vyrobených talianskych slnečných okuliaroch MINI Sunglasses Aviator Colour Bock a MINI Sunglasses Panto Colour Block podlieha biologickému rozkladu. MINI teraz používa aj inovatívny materiál LEFA – udržateľnú alternatívu kože vyrobenú z recyklovanej kože nájdeme v batohu MINI Backpack a taške MINI Laptop Bag.

Kolekcia má čo ponúknuť aj deťom. Súpravy MINI Kids Craft Sets umožňujú postaviť si z obalov, ktoré sa nájdu v každej domácnosti, čokoľvek od autoumyvárne po zvieratká. Zábavnou formou tak podnecujú kreativitu, ale zároveň vštepujú zodpovedný prístup k zdrojom. Kolekcia je dostupná exkluzívne u predajcov automobilov MINI.