Vianočný koncert Úsmev ako dar priniesol okrem hviezd aj silné príbehy bývalých „domovákov“

PR servis | 31.01.2017 08:00
Už po 34. krát mohli diváci sledovať na Štedrý deň na Jednotke Vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar. Vystúpilo na ňom množstvo známych umelcov a moderátorov zo Slovenska i zahraničia.

Z množstva zvučných mien spomenieme Celeste Buckingham, Adama Ďuricu, či Dominiku Mirgovú, Markétu Konvičkovú, Jana Bendiga, Katku Hasprovú, Bystríka, skupinu Polemic, Laciho Strika či bývalých „domovákov“ Ferka Baloha a Laca Bubnára. Moderátormi boli Adéla Banášová, Matej „Sajfa“ Cifra, „Junior Milan Zimnýkoval, Katka Brychtová, Juraj Kemka a Marián Miezga. Tradičné ocenenie Úsmevu – Cenu Milana Rúfusa prevzal kňaz a veľký vzor v starostlivosti o ľudí bez domova otec Maroš Kuffa. Okrem umelcov a vystúpení detí z detských domovov zazneli i príbehy úspešných odchovancov detských domovov.

Usmev Pravda online inzercia

Chceme touto cestou poďakovať všetkým: umelcom, tvorivému teamu, organizátorom, dobrovoľníkom, pracovníkom Úsmevu ako dar, sponzorom, darcom i ďalším podporovateľom za pomoc a vytvorenie zázemia, vďaka ktorému sa mohol koncert uskutočniť a priniesť veľa radosti pre deti.

Ak chcete pomôcť riešiť situáciu opustených detí, máte možnosť prispieť formou sms v tvare DMS USMEV (DMS medzera USMEV) na číslo 877. Cena DMS je 2 EUR v sieti operátorov Orange, O2 a Telekom. Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Vyzbierané finančné prostriedky organizácia použije na rozvojové a vzdelávacie projekty pre deti z detských domovov, náhradných a ohrozených rodín.

Viac o aktivitách Úsmevu ako dar či Vianočnom benefičnom koncerte sa dozviete na www.usmev.sk, tiež na našich kontách na sociálnych sieťach facebook, instagram, twitter, youtube, pinterest a myspace.

Ladislav Ontko, PR manager SPDDD Úsmev ako dar