V Australian Open sa rysuje semifinále! Kto v ňom nebude chýbať?

PR servis | 24.01.2017 08:00
Tipsport
zdroj: Tipsport
Prvý grandslam sezóny sa prehupol do druhého týždňa a už začína ísť do tuhého. Sú stále v hre vaši favoriti? Štvrťfinálové bitky môžu veľa prehovoriť do súboja o šampióna! Medzi mužmi triumf nezopakuje Novak Djokovič, keďže ten vypadol prekvapivo už v druhom kole. Nevyhrá ani minuloročná víťazka Angelique Kerber, ktorá sa zas porúčala v osemfinále. Kto si odnesie cenný grandslamový primát tentokrát?

Všetky prenosy z obľúbeného turnaja si nenechajte ujsť v priamych prenosoch na TV Tipsport!

V ženskom pavúku je momentálne najväčšou favoritkou svetová dvojka Serena Williams. Tej sa do cesty postaví Britka Johanna Konte. Ich spoločný duel sa rozhodol rozobrať borec 76gsmW! „O kvalitách a skúsenostiach Američanky netreba diskutovať, avšak pokiaľ bude hrať rovnako ako proti Strýcovej tak nemá šancu. Výhodu vidím tiež v tom, že sa jedná o premiérove stretnutie týchto hráčok. Kurz 2,64 sa musí jednoznačne hrať,“ napísal v analýze k výhre Konty. Necháte sa inšpirovať?

Kto má podľa vás najväčšie šance na prvenstvo v mužskom pavúku? V hre je David Goffin, ktorý sa do štvrťfinále prebojoval po výhre 3:1 nad osmičkou turnaja Thiemom. Jeho najbližší súper Grigor Dimitrov zas zdolal rovnakým pomerom Uzbeka Istomina. Súboj belgického a bulharského tenistu si vo svojej analýze zobral na paškál janzizka0! „Očakávam veľmi kvalitné stretnutie plné výborných výmen. Bude sa hrať 4–5 setov.“ Zveziete sa na jeho tipe pri kurze 1,40?

Ostrý duel bude aj medzi Nadalom a Raonicom! Ktorý z tenistov sa prebojuje do semifinále? Najlepšiu tenisovú ponuku a kurzy nájdete TU!

Aj vy by ste radi nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!