Tipy a rady ako zastaviť vypadávanie vlasov u žien a mužov

PR servis | 20.05.2016 00:00
Milva sampoon
Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy, ale aby to tak naozaj bolo nestačí len dobrý kaderník. Doprajte svojim vlasom tú správnu starostlivosť prostredníctvom vysokokvalitných produktov na starostlivosť o vlasy značky Milva.

Milva je bulharská značka, ktorá čoraz smelejšími krokmi vstupuje na slovenskú pôdu. Ponúka série inovatívnych a vysokokvalitných produktov na starostlivosť o vlasy aj pleť, vyrobených prevažne z prírodných látok. Kozmetické prípravky Milva majú svoje korene v ľudovej medicíne a riešenia problémov, ako napríklad vypadávanie vlasov, nadprodukcia sebumu, lupiny alebo aj akné, suchá, mastná, alebo jednoducho citlivá pleť, prináša využitím minimálneho počtu naturálnych extraktov v optimálnom množstve. Ako sa hovorí, pomaly ďalej zájdeš, a to určite platí aj o tejto kozmetike. Je predurčená k dlhodobému užívaniu, ale zároveň prináša aj dlhodobé výsledky, ktoré za to stoja. Za dobrým menom Milvy stojí stále viac a viac spokojných zákazníkov, ktorí sa presvedčili, že nikto vlasy nevie rozmaznať tak, ako starostlivé ruky matky prírody. Presvedčte sa aj vy.

www.chinin.sk

milva.objednavky@gmail.com

FB: Milva Slovensko

Milva sampoon

Do Milva Chinínovej série patria efektívné kozmetické prípravky založené na účinku chinínu ako účinna látka. Chinín rýchlo preniká do vlasovej pokožky, urýchľuje mikrocirkuláciu, spevňuje vlasové folikuly, stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Znižuje alebo úplne zastavuje vypadávanie a lámanie vlasov. Robí vlasy pružnými a odolnými. Prípravky sú mimoriadne vhodné pre vyčerpané vlasy. Chinín a Ženšen séria

Kombinácia chinínu a ženšenového extraktu vyživuje vlasy do hĺbky, spevňuje korienky a udržiava ich životaschopné, stimuluje regeneračné procesy. Zlepšuje mikrocirkuláciu v oblasti vlasovej pokožky a vlasom pridáva hebkosť a elastickosť. Mimoriadne vhodné pre vyčerpané vlasy, pri sezónnej strate vlasov a strate vlasov na základe stresu. Produkty Ružovej série sú určené pre citlivú a jemnú pokožku. Ružová voda čistí, zvlhčuje a tonizuje pokožku tváre, rúk a aj celého tela. Zachováva ju mäkkú, hladkú a elastickú. Ružová voda vyživuje suché a lámavé vlasy. Obklady s ružovou vodou pôsobia prospešne pri opuchnutých a unavených očiach. Pridaná k vode do vany má výborný uvoľňujúci účinok.

Maska na vlasy Milva s chinínom je určená na regeneráciu problematických vlasov – vypadávanie, strata prirodzenej vlhkosti, lámavosť, lupiny. Prenikajúc do vlasovej pokožky a do hĺbky poškodeného vlasu, efektívne hydratuje a vyživuje, reguluje sekréciu mazu pri korienku. Chráni vlasy pred chemickou úpravou. Dodáva vlasom pružnosť, objem, lesk a robí ich jednoducho rozčesateľnými.

Maska na vlasy Milva s bielym ílom je určená na hydratáciu a vyživenie do hĺbky pre každý typ vlasov. Biely íl v kombinácii s naturálnymi olejmi a rastlinnými extraktmi udržiava vlasy zdravé a krásne. Pridáva lesk, pružnosť a objem, bez zaťažovania vlasov silikónmi.

Regenerujúci efekt šampónu Hair Repair zaisťuje výbornú starostlivosť o upravované a zničené vlasy. Dodáva im lesk, objem a hebkosť. Unikátna kombinácia extraktu aloe vera, pšeničných klíčkov a chinínu spevňuje štruktúru slabých a tenkých vlasov a rýchlo obnovuje ich životaschopnosť, nežne čistí a vyživuje skalp. Vďaka svojej delikátnej formule je vhodný na každodenné použitie.

Šampón pre farbené vlasy Color Protect nežne čistí vlasy ponechávajúc ich žiarivú farbu, dodáva im hebkosť a objem. Pridáva výnimočný lesk a chráni sýtosť farby pred neželaným vyblednutím. Extrakt zo zelenej olivy vyživuje a osviežuje farbené vlasy. Šampón huma s liečivým ílom je perfektne vyvážený kozmetický prípravok, obsahujúci biely kaolín. Čistí a vlasy a kožu až do hĺbky a ich chráni pred vznikom lupín, svrbením hlavy a s nimi spojenou stratou vlasov. Pravidelné užívanie šampónu s liečivým ílom obnovuje pevnosť vlasu a viditeľne zväčšuje objem vlasov, pridáva im lesk a zabraňuje nadprodukcii mazových žliaz.

Borovicový decht, obsiahnutý v zložení dechtového šampónu, má dokázané upokojujúce, antiseptické, zastavujúce svrbenie a hojivé účinky. To vedie k postupnému a úplnému vymiznutiu lupín a zredukovaniu s ním spojenej straty vlasov. Pravidelné používanie reguluje činnosť mazových žliaz, čím odstraňuje ako suchotu tak aj prehnané mastenie vlasov. Je vhodný ako pre vlasy tak aj pre telo.

shampoo_rosehip
shampoo propolis
+17shampoo chestnut