Dell Latitude 7370 - Najmenší 13-palcový notebook na svete!

Notebooky rady Latitude patria do najvyššej kategórie pracovných notebookov značky Dell. Model 7370 s 13,3 palcovým displejom je druhým najmenším z rodiny 7000.

23.12.2016 09:38
dell3 inzercia

Telo notebooku a zadný kryt displeja je vyrobený z vrstvy uhlíkových vláken, ktoré majú neuveriteľnú odolnosť a rovnaký materiál sa využíva aj v leteckom priemysle. Tento notebook má neuveriteľne pevné šasi s dlhou životnosťou, ktoré bolo podrobené náročným testom vojenskej úrovne podľa normy MIL-STD 810G a je zárukou toho, že Váš systém zvládne prácu v každodenných podmienkach. Vďaka svojím rozmerom 305 × 210 × 14 mm a váhe 1,2 kg sa jedná o najmenší notebook podnikovej triedy na svete – je neuveriteľne tenký a ľahký, takže sa jednoducho a pohodlne prenáša.

Vďaka displeju InfinityEdge si vychutnáte ohromujúci obraz takmer bez rámikov. Vybrať si môžete displej s rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080) alebo QHD+ (3 200 × 1 800) a sami uvidíte, ako šikovne dokázal Dell osadiť 13,3-palcovú obrazovku do rámu 12-palcového tela.

dell1 inzercia

V notebooku sú použité najnovšie procesory Intel® Core M™ 6. generácie s technológiou Intel VPro a Pro WiDi 6.0. Taktiež je tu prítomný viacúčelový port Thunderbolt™, ktorý umožňuje nabíjanie notebooku, pripojenie k viacerým zariadeniam (vrátane nových káblových dokovacích riešení od spoločnosti Dell) a prenos údajov rýchlosťou až 40 Gbit/s, čo je 8-krát rýchlejšie, ako ponúka rozhranie USB 3.0. Spoľahnúť sa môžete na vynikajúcu štandardnú výdrž batérie, ktorú ešte môžete predĺžiť voliteľným napájacím zdrojom Dell Power Companio. Vďaka nástroju ControlVault Vám spoločnosť Dell umožňuje používať na spracovanie a ukladanie autentifikačných údajov samostatný procesor zabezpečenia, čo je dôležitý prvok pre Vašich IT správcov.

delicom inzercia logo

Dell Latitude 7370 je vysoko mobilný profesionálny notebook, ktorý vyzerá naozaj dobre a svoje uplatnenie si nájde hlavne v korporátnej sfére. Je predurčený hlavne ľuďom, ktorí ocenia vysokú mobilitu a kvalitné spracovanie.

delicom NEW inzercia logo

Notebook si môžete zakúpiť v spoločnosti Delicom s.r.o., ktorá je premier partnerom spoločnosti Dell a na našom trhu pôsobí od roku 2000. Za tento čas sa vypracovala medzi lídrov spoločností, ktoré ponúkajú hardwerové a softwerové riešenia od značky Dell.

chyba