Obezita sa dá poraziť aj technikou

Podľa odborníkov môžu za zvýšený počet obéznych kalorická strava a takmer žiadny pohyb. Účinným pomocníkom pri zhadzovaní kilogram môže byť technika.

09.11.2016 08:00
zdroj: Samsung
Samsung zdroj: Samsung

Obezita je jedným z problémov súčasnej populácie. Odborníci na zdravé stravovanie prinášajú takmer denne rady, jednotlivé vlády začínajú zavádzať rôzne dane na sladené nápoje a potraviny. Všetci sa však zhodujú v jednom, k jej zníženiu by pomohol najmä pravidelný pohyb.

V prvom rade sa treba rozhodnúť pre činnosť, ktorá nás neznechutí v ďalšom napredovaní. Lekári odporúčajú začať aspoň krátkymi pravidelnými prechádzkami. Postupne sa môže rýchlosť chôdze zvyšovať až prejde do ľahkého poklusu. Ale ako zistíte, čo je optimálne, prípadne koľko kalórií ste spálili? Ideálnymi pomocníkmi sú športové náramky. Napríklad Samsung Gear Fit2 so zakriveným displejom pohodlne sadne na zápästie, je elegantný a zároveň ľahký.

Displej zobrazí všetky potrebné informácie a vaše výsledky tým najštýlovejším spôsobom. Súčasne si môžete vybrať zo širokej ponuky prevedení ich zobrazenia. K dispozícii sú aj najrôznejšie fitness
zdroj: Samsung
Samsung zdroj: Samsung
widgety, ktoré vás budú motivovať počas celého dňa a pomôžu vám dostať sa do nálady na cvičenie a zároveň vám ju udržať. Náramok zobrazuje okrem času, prejdenej vzdialenosti, či počtu krokov, aj pulznú frekvenciu. Oceníte to najmä pri udržiavaní stabilnej frekvencie, kedy je spaľovanie kalórií najúčinnejšie. Zaujímavosťou je funkcia Automatického zaznamenávania aktivít, ktorá automaticky rozpozná vašu činnosť ako beh, chôdzu, jazdu na bicykli alebo cvičenie na posilňovacom stroji a sama sa spustí bez nutnosti aktivácie. Nemusíte sa tak zaoberať zdĺhavým nastavovaním. Náramok má aj vstavanú pamäť a hudobný prehrávač, takže stačí do neho nahrať obľúbené skladby a spárovať ho prostredníctvom bluetooth so slúchadlami. Odpadá tak potreba mať pri sebe smartfón.

Náramok Samsung Gear Fit2 je k dispozícii v čiernej, modrej a ružovej farbe a v súčasnosti je možné ho získať zadarmo. Samsung ho totiž novým majiteľom, ktorí si zakúpia smartfón Galaxy S7 a S7 edge u vybraných predajcov v období od 1. do 30. novembra alebo do vypredania zásob , dáva ako darček.
Podmienky akcie ako aj ďalšie informácie nájdete na stránke.

chyba