Malé podniky majú možnosť znížiť svoje tlačové náklady

Zákazníci Konica Minolta môžu získať väčšiu kontrolu nad svojimi tlačovými nákladmi a dosiahnuť úspory až 30% ročne. Umožní to nový nástroj na evidenciu a automatický reporting vytlačených a kopírovaných dokumentov. Aplikácia bONZ nevyžaduje server ani prítomnosť firemného IT špecialistu. Je preto vhodná najmä pre menšie firmy, ktoré si nemôžu dovoliť investovať do náročnejších riešení.

08.12.2015 15:59
konica inzercia

„Služby sledovania tlačovej prevádzky sú najčastejšou požiadavkou našich zákazníkov. Presný monitoring tlače vedie k zvýšeniu zodpovednosti užívateľov a je možné ho použiť k rozúčtovaniu nákladov na jednotlivé strediská. Týmto spôsobom je možné znížiť tlačové náklady takmer o tretinu,“ povedal Tomáš Kopecký, produktový manažér Konica Minolta Slovakia.

Pre menšie spoločnosti bola často prekážkou vyššia obstarávacia cena a IT náročnosť doterajších riešení. Preto sme vyvinuli jednoduchú a cenovo úspornú aplikáciu, ktorú je možné ľahko nainštalovať priamo do multifunkčného zariadenia, a ktorá nevyžaduje žiadnu ďalšiu investíciu do samotného serveru.“

Novú funkciu slúžiacu na automatické sledovanie prevádzky tlačových zariadení môžu využiť aj zákazníci s jedným multifunkčným prístrojom. Je vhodná pre drobné organizácie, akými sú napríklad advokátska kancelária, malé obce či detašované pracoviská veľkých firiem, ktoré nedisponujú vlastným IT špecialistom alebo oddelením.

Prehľad o využívaní tlačových prístrojov jednotlivými užívateľmi je každý mesiac automaticky zasielaný mailom vopred určenej osobe. "Funkcia bONZ taktiež zvyšuje zabezpečenie tlačených a kopírovaných dokumentov. Povinná autorizácia užívateľov totiž zabraňuje nepovolaným osobám v manipulácii s citlivými informáciami,“ dodal T. Kopecký. Novú aplikáciu je možné nainštalovať do väčšiny multifunkčných zariadení Konica Minolta formátu A3.

O spoločnosti Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. patrí medzi celosvetových lídrov na trhu poskytovateľov produktov, služieb a riešení v oblasti tlače, dokumentov a ich spracovania. Pôsobí v 49 krajinách po celom svete a zamestnáva dokopy 41 600 zamestnan­cov. Hlavnou filozofiou spoločnosti je vytvárať nové hodnoty inováciami a uľahčovať tak ľuďom prácu a skvalitňovať život aj pre budúce generácie spoločnosť. Jej hlavná centrála sídli v Tokiu, európska centrála sa nachádza v Hannoveri. Rýchly vývoj všetkých technológií zaisťuje viac než 26 vývojových a technických centier.

O Konica Minolta Slovakia

Konica Minolta Slovakia pôsobí na Slovensku od roku 1990. Jej hlavným poslaním je poskytovanie komplexných tlačových riešení a technológií. Multifunkčné zariadenia a produkčné zariadenia sú vhodné tak pre kancelárske prostredie, ako aj pre profesionálne tlačiarne. V ponuke spoločnosti je taktiež integrácia softvéru pre digitalizáciu dokumentov, ich obeh a dlhodobú archiváciu. Spokojnosť klientov sa znova potvrdila aj formou prvenstva v trhových podieloch v rámci Slovenskej republiky: 74% produkčné zariadenia a 46% multifunkčné zariadenia A3 (Zdroj: InfoSource).

Centrála spoločnosti je v Bratislave, odkiaľ sú riadené filiálky v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.konicaminolta.sk. Katalóg s fotografiami produktov je k dispozícii na www.konicaminolta-images.eu.

chyba