Vernostné karty nepotrebujete, všetky zľavy už môžete mať v mobile

Mať ľahšiu peňaženku a ešte aj ušetriť. Ako je to možné? Stačí jednoduchá aplikácia, vďaka ktorej máte všetky svoje vernostné karty, zľavy a výhody prehľadne usporiadané na jednom mieste a neustále pri sebe v mobile.

02.07.2015 08:00
Orange - vernostné karty

Kto z nás by to nepoznal. Stojíte v rade pri pokladni a usilovne hľadáte svoju vernostnú kartu. Dali by ste ruku do ohňa za to, že v tej peňaženke ešte nedávno bola. Lovíte aj v taške, no po karte akoby sa zem prepadla. A tak opäť prichádzate aj o svoje vernostné body a výhody. Podľa aktuálnych prieskumov nosia Slováci v peňaženke v priemere 5,9 vernostných kariet. Častokrát však nemajú pri sebe práve tú, ktorú aktuálne potrebujú použiť. S týmto je odteraz koniec. Riešenie ponúka praktická aplikácia Orange výhody, s ktorou máte všetky svoje karty digitalizované a prehľadne uložené na jednom mieste. Pri pokladni sa už len jednoducho preukážete vybranou kartou v mobile.

Aplikácia vám navyše každý deň ponúkne širokú ponuku zliav. Výhodne môžete nakupovať v obľúbených obchodoch, lekárňach, užívať si rôzne druhy služieb či cestovať a ochutnávať nové dobrodružstvá. Svoje zľavy pritom máte doslova poruke vo vašom telefóne.

Program Orange výhody sa stane vašim nenahraditeľným spoločníkom. Každý deň budete mať desiatky dôvodov pozrieť sa, čo pre vás opäť pripravil. Ponúkne vám aktuálne zľavy v obchodoch, ktoré bežne navštevujete, v reštauráciách, ktoré máte doslova na skok a bude vašim sprievodcom novými zážitkami. Navyše, v sekcii Len pre mňa nájdete špeciálne telekomunikačné výhody a rôzne prekvapenia, ktoré vám Orange bude šiť na mieru. Za to, že ste s ním. Lojalitný program Orange výhody je dostupný ako mobilná aplikácia pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS a tiež ako webová stránka www.orangevyhody.sk. Spríjemnite si leto výhodami, ktoré máte odteraz vždy po ruke.

chyba