V Tipsporte rozdávame 600 tisíc! Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Rovnaké pravidlá a opäť skvelá výhra! Vracia sa obľúbená súťaž o 600 tisíc. Je to veľmi jednoduché. Tipnite si každý deň aspoň za 4 EUR a podiel zo závratného banku je váš! Odštartovať môžete iba dnes!

15.01.2017 08:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Adrenalín stúpa, všetci už netrpezlivo očakávali tento deň. V cieli svieti skvelých 600 tisíc! Znova sme poriadne napumpovali balík, z ktorého sa budú borcom z najväčšej komunity tipérov sypať podiely. Vytrvalostná výzva štartujte už dnes v nedeľu 15. januára. Ten, kto zmešká prvý deň, stráca šancu na výhru. Zaváhať, to by bola veľká chyba. Však k zisku odmeny si stačí len každý deň natipovať za 4 eurá.

V minulom roku tento tipérsky maratón dobehlo úctyhodných 6 634 hráčov. Tí si tak okrem výhier za svoje stávky prišli na bonus 90,44 EUR. Súťaž mala medzi tipérmi veľký ohlas a tento rok sa tak vracia späť! 21. decembra si úspešní vytrvalci z najväčšej tipérskej komunity znova rozdelia rovných 600 tisíc na svoje tikety.

Cesta k banku je jednoduchá!

Natipujte si od dnes 15. januára do štvrtka 21. decembra 2017 každý deň aspoň za 4 EUR prostredníctvom internetu, mobilu alebo na pobočke a podiel z banku je váš. Ďalšie podmienky? Žiadne nie sú! Navyše, keď prejdete prvým týždňom súťaže, od nedele 22. januára 2017 dostanete tri žolíky, ktoré vás udržia v hre, pokiaľ zaváhate.

Nenechajte si to ujsť a zapojte sa do súťaže len dnes, pretože kto zmešká prvý deň, stráca šancu na podiel zo 600 tisíc!

Získajte podiel zo 600 tisíc!

Zaregistrujte sa v Tipsporte a naskočte do hry o 600 tisíc! Navyše môžete získať skvelý vstupný bonus až 2 000 EUR.

chyba