Ako dopadne súboj o špicu v šlágri Premier League?

Poriadnu bombu ponúka anglická Premier League. V šlágri 17. kola si to rozdajú Manchester City s Arsenalom! Obaja giganti patria medzi ašpirantov na zisk titulu. Ako bude vyzerať ich vzájomná bitka?

18.12.2016 00:00
Tipsport

Okoreňte si súboj stratégov Guardiola vs. Wenger v LIVE stávkach!

V boji o špicu súťaže je to vážne nabité. O celkový triumf v tejto sezóne by mohla zabojovať až štvorica tímov. Okrem spomínaných The Citizens a The Gunners sú to aj Chelsea alebo Liverpool. Takisto netreba zabúdať na Tottenham, či hviezdami napumpovaný Manchcester United. Rozhodovať bude každý jeden bodík, takže v manchestersko-londýnskom meraní síl pôjde naozaj o veľa!

A čo očakáva od tohto stretnutia najväčšia tipérska komunita? 42 % jej členov prognózuje výhru domácich, remíze verí 34 % tipérov a dvojku má na tikete 24 % stratégov.

De Bruyne a spol. už päťkrát v rade nedokázali Kanonierov na ligovej scéne poraziť. Ukončia túto čiernu sériu na domácom stánku Etihad Stadium? Neukončia… Jeden z top borcov na analýzy MPP0033 je presvedčený o výhre partičky okolo Mesuta Özila pri kurze 3,26 a vo svojom rozbore ponúka 5 dôvodov prečo by to tak malo byť. Necháte sa inšpirovať?

Chceli by ste nahliadnuť do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba