Tipsport Liga pokračuje ďalším kolom! Sledujte všetky zápasy v priamych prenosoch

Rozbehnutý kolotoč Tipsport Ligy je v plnom prúde a už v piatok je na programe ďalšie kolo. Upevnia si Barani prvú priečku víťazstvom nad Liptákmi? Kto ovládne severské derby?

25.11.2016 00:00
Tipsport
zdroj: Tipsport

Žilina alebo Martin? Užite si napínavé duely z Tipsport Ligy v priamych prenosoch.

Hokejisti Banskej Bystrice sa vyhrievajú na prvom mieste ligovej tabuľky, avšak musia byť obozretní, pretože garde im robia Oceliari z Košíc, ktorí na nich strácajú jediný bod. V domácom súboji proti Liptovskému Mikulášu však budú Barani jasným favoritom, čo si myslí aj najväčšia tipérska komunita, ktorej členovia to vidia takmer jednohlasne na víťazstvo Baranov.

Špecifický zápas sa odohrá v Žiline, kde pricestuje Martin. Vlci si aj po posledných nepresvedčivých výkonoch držia štvrtú priečku. Hokejistom z Turca patrí aktuálne siedma priečka, avšak majú štyri zápasy k dobru. Svoj tip na tento prestížny duel prináša aj tipér Deviatak2016, ktorý očakáva v tomto súboji, že každý z tímov strelí 2 góly a viac pri kurze 1,54. Idete do toho spoločne s ním?

Všetky súboje z Tipsport Ligy môžete sledovať vďaka internetovej televízii TV Tipsport.

Ako vidíte piatkové stretnutia vy? Potrebujete poradiť? V Tiket aréne môžete nájsť veľké množstvo tiketov a analýz, ktoré vám môžu pomôcť získať skvelé výhry. Zaregistrujte sa hneď a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR.

chyba