Tenisový turnaj v Riu priniesol perfektné výhry!

Najprestížnejšia udalosť roka práve prebieha v Riu de Janeiro. S týmto podujatím sú spojené množstvá súťaží v rôznych disciplínach, tenisové súboje nevynímajúc. A práve biely šport priniesol členom najväčšej komunity tipérov napumpované balíky plné peňazí.

10.08.2016 00:00
Tipsport

Stratég rosolluk sa s ničím nepáral. Šípil zakopnutie favorizovanej A. Radwanskej a na jej prehru vyslal slušných 185 €. Spravil dobre, lebo Číňanka S. Zheng zmietla súperku z kurtu v dvoch setoch a výhra viac ako 2 000 EUR mu tak zaslúžene patrí! Kurz na jeho SOLO bol 11,10. Zviezli ste sa tiež?

A čo vyviedol borec valdav7? Jeho predvídavý talent sa naplno prejavil v 12 zápasovom tikete plnom tenisu. Desať duelov už mal vyhodnotených a očakával len posledné dve stretnutia vo štvorhre mužov. Vtedy mu prišla na um geniálna myšlienka zbytočne neriskovať a použiť funkciu predčasného vyplatenia. Nakoniec sa ukázalo, že jedna z jeho favorizovaných dvojíc Herbert/Mahut svoje predstavenie nezvládla a prekvapivo prehrala. Tipérovi to už ale žili netrhalo, keďže obľúbený Cash out mu zachránil 2 630,70 €! Parádny zásah, čo myslíte?

Nabehnite do Tiket arény a inšpirujte sa množstvom premakaných tiketov skúsených machrov alebo predveďte svoje úspechy najširšej tipérskej komunite vy! Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte skvelý vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba