Zlodeji striehnu na váš tovar

V minulom roku odcudzili zlodeji v celosvetovom merítku dopravy tovar v hodnote 22,6 miliardy dolárov. Z roka na rok sa toto číslo bohužiaľ zvyšuje. Dôvodom kontinuálneho nárastu sú sofistikovanejšie metódy a praktiky, ktoré zlodeji pri krádežiach tovaru používajú. Predchádzať týmto situáciám je možné súborom opatrení, ktoré podnikom pomáhajú čeliť novým hrozbám v stále zložitejšom globálnom prostredí.

24.05.2016 08:00
odkaz
trans inzercia

Burzy nákladov poskytujú firmám možnosť organizovať logistiku tovarov veľmi efektívnym spôsobom. Vďaka nim si firmy nachádzajú nových obchodných partnerov. Dopravcom pomáhajú zabezpečiť vyťaženie vozidiel a efektívne plánovať jazdy. Odosielatelia majú možnosť vyberať zo širokej palety ponúk. Špedičné spoločnosti majú vďaka burzám nákladov priestor, kde nájdu tak ponuky nákladov ako aj vozidiel na jednom mieste, čo výrazne šetrí ich čas.

Okrem všetkých príležitostí, ktoré poskytujú, sú s nimi spojené aj určité riziká. Preto si treba veľmi starostlivo vyberať najmä podľa pripravenosti na prípadné bezpečnostné hrozby.

V prípade burzy nákladov Trans.eu je bezpečnosť na prvom mieste. Využíva súbor opatrení, vďaka ktorému poskytuje svojim užívateľom maximálnu možnú mieru ochrany pred potenciálnymi rizikami.

Viacstupňové overovanie spoločností

Pred vstupom do prostredia burzy nákladov Trans.eu musí každá spoločnosť prejsť dôsledným overovacím procesom, ktorý je realizovaný nezávislým bezpečnostným oddelením. Už v prvom kroku tak dochádza k selekcii, čím sa zabráni vstupu podvodníkov a „špekulantov“ do systému.

Overenie dôveryhodnosti obchodného partnera

Pred začiatkom každej spolupráce si môžete o obchodnom partnerovi zistiť množstvo informácií. Okrem všeobecných údajov o spoločnosti je k dispozícii aj systém hodnotení a komentárov od ostatných užívateľov systému Trans.eu. Na základe nich sa z prvej ruky dozviete aká je platobná disciplína, schopnosť dodržiavať termíny či spôsob komunikácie toho-ktorého užívateľa.

Prístup k dokladom a ku všetkým licenciám či certifikátom je ďalším krokom k uzatvoreniu bezpečného obchodu.

Inovatívne bezpečnostné systémy

Vďaka nástroju pod názvom TransRisk je možné získať komplexný pohľad na platobnú spoľahlivosť a plnenie finančných zázväzkov voči iným subjektom a to nie len v prostredí dopravného systému Trans.eu, ale aj naprieč poľom ostatných podnikateľských aktivít.

Ďalším krokom k selekcii najspoľahlivejších obchodných partnerov je interný systém certifikovania. Vďaka certifikátom TCC, TCF a TCE môžete spolupracovať iba s top profesionálmi v oblasti dopravy, u ktorých je servis najvyššej kvality samozrejmosťou.

Systém Trans.eu je viac ako burza nákladov

Ponúka komplexný systém bezpečnostných opatrení. Neustále sa rozvíja a monitoruje nové techniky a postupy zločincov v oblasti dopravy s cieľom ochraňovať svojich užívateľov. Ak hľadáte prepojenie kvality služieb a bezpečnosti, ste na správnom mieste. Viac na www.trans.eu.

chyba