Seppukai Slovákom neverí! Na výhru Kanady naložil 3 000 EUR!

Posledné dva zápasy slovenských reprezentantov proti Nemecku a Bielorusku dopadli ako z najhoršieho sna. Dve prehry, slabé výkony a rozšírený lazaret maródov. Dokážu sa Slováci ešte pozviechať?

14.05.2016 00:00 , aktualizované: 23:00
Tipsport

Na hokejistov spod Tatier už čakajú len favorizované celky a postupne si zmerajú sily s Kanadou, Fínskom a USA. Aktuálne to vyzerá s postupom do štvrťfinále veľmi zle. Veríte stále Sekerovi a spol. a ste takí patrioti, že by ste si natipovali na to, že sa stanú majstrami sveta? Kurz na našich je 160:1. Najväčším favoritom sú aktuálne Kanaďania, na ktorých môžete tipovať pri kurze 2,20:1.

A práve hokejisti z krajiny javorového listu preveria Slovákov v najbližšom súboji. Favorit je jasný. Rovnako to vidí aj najväčšia komunita tipérov, ktorá jednohlasne tipuje víťazstvo Kanady.

Jej člen seppukai naložil 3 000 EUR na výhru kanadského celku. Bude sa radovať z parádnej výhry?

Súťaž Hokejové Česko-Slovensko

Počas celého šampionátu potom prebieha súťaž s názvom Hokejové Česko-Slovensko, kde sú v hre lákavé výhry a podmienky sú ešte jednoduchšie. Stačí len tipovať a o víťazovi rozhoduje čistá výhra! V hre je 750 nadupaných smartphonov LTLM V2 a viac ako 10 000 EUR na vaše stávky!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Vytvorte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

chyba