Cyklostopa po viniciach 2016

TURBIKE pozýva do viníc Malých Karpát v Pezinku všetkých priaznivcov cyklistiky a milovníkov bicyklov na športové popoludnie vo viniciach a na testovanie bicyklov značky KELLYS BICYCLES.

09.05.2016 08:00
Cyklostopa2016 inzercia

Športové popoludnie bude otvorené symbolickou jazdou vinicami na podporu cykloturistiky v Malých Karpatoch, ktoré ponúkajú množstvo cyklistických príležitostí.

Štart symbolickej jazdy je plánovaný na 13:30 hod. od zberného dvora (bývalá motokárová dráha) na Fajgalskej ceste, s cieľom pri vinohradníckom domčeku „Celestín“ (nad Kejdou), kde je pripravený ďalší atraktívny program pre deti aj dospelých.

Pre deti od 2 do 12 rokov budú podľa vekových kategórií pripravené preteky na krátkej trati pri vinohradníckom domčeku „Celestín“. Registrácia detí bude prebiehať od 14:00 do 16:00 hod. a prvá detská kategória odštartuje o 16:00 hod. Súťaž bude vyhodnocovaná priebežne, po skončení každej kategórie. Víťazi budú ocenení medailou, diplomom a malým darčekom. Pre deti je okrem športových súťaží pripravený kreatívny kútik.

Cyklostopa po viniciach 2016

Ukážky trasy Cyklostopy po viniciach 2016

Fotogaléria
+3
Pre dospelých je pripravená miničasovka na turbikovskom „minibicyklíku“ a súťaže zručnosti, ktoré budú prebiehať priebežne medzi 14:00 a 17:00 hod. Vyhodnotenie týchto súťaží prebehne o 17:30 hod. Víťazi budú odmenení diplomom a darčekom.

V stánku KELLYS BICYCLES bude pre záujemcov k dispozícií 7 horúcich noviniek horských celoodpružených bicyklov, ktoré si môžu účastníci zdarma otestovať. Na vaše otázky vám ochotne odpovie personál TURBIKE a špecialisti z KELLYS BICYCLES.

Vinárstvo Pavelka a syn ponúka možnosť degustácie vybraných vín a syrov. Zabezpečuje aj občerstvenie formou bufetu.

Tešiť sa môžete na tombolu, ktorá bude prebiehať každú hodinu.
Pre prvých tridsať účastníkov symbolickej jazdy bude pripravený malý darček.

Tešíme sa na vás.

chyba