Ako dopadne predposledný zápas Kozákovcov proti Švajčiarsku?

Po historicky najúspešnejšej kvalifikácii našich reprezentantov na záverečný turnaj si už tento piatok zmerajú sily proti tímu Ottmara Hitzfelda. Ambiciózni Švajčiari, ktorí sa taktiež kvalifikovali na ME vo Francúzsku, keď skončili v skupine druhí za Anglickom, budú pre Slovákov náročným súperom.

12.11.2015 05:00
Tipsport

Trenér Hitzfeld nominoval na priateľské zápasy to najlepšie, čo má k dispozícii, aj keď je otázne, či nastúpia všetky opory, ktoré hrali počas kvalifikácie. Fanúšikovia sa môžu tešiť na výborný zápas a pokiaľ nastúpi hviezda Stoke City Sherdan Shaqiri, určite sa nebudeme nudiť. Naši chlapci budú chcieť dokázať, že sa môžu porovnávať aj s tými najlepšími mužstvami v Európe. Na záverečnom turnaji ME vo Francúzsku nebude žiadny zápas jednoduchý aj napriek faktu, že Slovensko je aktuálne v rebríčku UEFA o štyri priečky vyššie ako švajčiarsky súper.

Mal by to byť vyrovnaný súboj s miernou prevahou na strane hostí, čo si myslí aj tipér najväčšej tipérskej komunity Tipsportu Tipernator, ktorý vsádza na výhru hostí pri počte gólov 0–2, s kurzom 4,55.

Ako pravý patriot sa ukázal Pietro1785, ktorý si myslí, že proti Švajčiarom na novučkom štadióne v Trnave vyhráme, svoj tip „poistil“ stávkou bez remízy pri kurze 1,93!

Ako vidíte predposledný tohtoročný zápas našej reprezentácie Vy? Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte Vstupný bonus až 2 000 Eur!

chyba