Tipnite si a sledujte bundesligový mega šláger Bayern - Dortmund na TV Tipsport!

Je to tu! Bundesligový šláger ako lusk! Mníchovský Bayern hostí Dortmund a Vy toto atraktívne divadlo snov môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

02.10.2015 10:34
Tipsport

Bayern šliape ako hodinky, v Bundeslige mu patrí aktuálne prvá priečka bez straty čo i len jediného bodu! A skóre? Absolútne fantastické – 23:3! Skvelá bilancia ho zdobí aj v Lige majstrov, kde je taktiež na prvom mieste po dvoch jednoznačných víťazstvách so skóre 8:0. Mníchovčania idú ako tank a najviac valcuje poľský snajper Lewandowski, ktorý za 184 minút čistého času strelil 10 gólov.

Osy z Dortmundu taktiež začali novú sezónu famózne, no v lige prišiel mierny útlm, ktorý znamenal dve remízové zaváhania s Hoffenheimom a nováčikom z Darmstadtu. Štvrtkový súboj na pôde gréckeho PAOK-u skončil opäť remízou 1:1, pričom v tomto dueli sa presadil aj Róbert Mak.

Viac ako 62% členov najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte favorizuje v tomto dueli zatiaľ stopercentný Bayern.

Tipernator si myslí, že v tomto šlágri obaja súperi skórujú a svoj tip (každý tím dá gól) s kurzom 1,50 nechýba na jeho tikete.

Ako dopadne tento atraktívny duel? Bude Lewandowski opäť úradovať? Presadí sa Aubameyang v 8. bundesligovom zápase v rade? Sledujte zápas Bayern – Dortmund na TV Tipsport a pridajte si niektorý z tipov na svoj tiket! Nechajte sa inšpirovať zaujímavými tiketmi v Tiket aréne alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

chyba