Štartuje Premier League! Komunita v Tipsporte radí toto!

Premier League je opäť tu a my sa môžeme tak tešiť na kvalitnú porciu skvelého futbalu. A čo na to borci z najväčšej tipérskej komunity?

08.08.2015 08:00
tipsport inzercia

Úvodné kolo odštartuje šláger medzi Manchestrom U. a Tottenhamom. Obidvaja súperi budú chcieť do novej sezóny vstúpiť úspešne, no podariť sa to môže len jednému. Červení diabli by mali doma vyhrať a v zápase by mali padnúť dva góly a viac, myslí si tipér matejicny1, ktorý tomuto tipu s kurzom 3,24 jednoducho ve­rí!

Takmer 85 % tipérov z najväčšej tipérskej komunity tipuje víťazstvo domáceho Manchestru U. pri kurze 1,63, pričom najvyšší kurz na víťazstvo domácich nájdete práve v Tipsporte! Naopak, približne 15 % tipérov si myslí, že domáci v prvom zápase môžu zaváhať a zrodí sa remíza, na ktorú je slušný kurz a to 4,05.

Zaujímavú konfrontáciu možno očakávať aj v dueli nováčika z Bournemouthu proti Aston Ville. Tím z Villa parku už tradične priťahuje skvelé výhry, stačí si len spomenúť na 56-tisícovi zárez tipéra prochisa! Aj teraz by mohla Aston Villa niekomu vystrieľať parádnu výhru, no nie? Tipér Roma999 si myslí, že Aston Villa u nováčika neprehrá a túto poistenú stávku s kurzom 1,80 si pridal aj na tiket!

A čo tipujete na Premier League Vy? Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety, alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? Vytvorte si TU účet a získajte bonus 2 000 Eur!

chyba