Pomééé!!! si pozrieť naživo Cibulkovú proti svetovej jednotke Williamsovej!

Dnes v noci sa môže pred slovenskou tenistkou otvoriť nevídaná šanca. A to nielen za obhajobou minuloročnej finálovej účasti, ale možno za ešte väčším úspechom. Ak by totiž zdolala svetovú jednotku Serenu Williamsovú, odstránila by si z cesty najťažšiu prekážku? Podarí sa jej to? Duel si môžete pozrieť v priamom prenose na TV Tipsport od 2:35 SEČ.

27.01.2015 12:50
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková.

Aj keď proti Slovenke stojí svetová jednotka a je veľkou favoritkou pre všetky stávkové kancelárie, najväčšia komunita tipujúcich v Tipsporte si myslí niečo iné. Doteraz až 83% z vás podalo svoje tikety práve na postup len 161 centimetrov vysokej Slovenky. Za všetko hovorí tiket tipéra s nickom fenyvesi, ktorý na víťazstvo Cibulkovej vsadil 300 €. Odvážny tiket si môžete pozrieť TU.

A to napriek tomu, že štatistika je jednoznačne na strane fyzicky disponovanejšej Američanky, ktorá vyhrala všetky doterajšie stretnutia. To však nemusí byť dôležité, keďže Dominika urobila veľký krok aj po psychickej stránke.

Netreba zabúdať, že posledný zápas na tvrdom povrchu sa hral v Miami za podobne horúceho počasia, aké panuje teraz v Melbourne a Cibulková mala vtedy mladšiu zo sestier Williamsových už doslova na lopate, keď viedla 6:2 a 3:0. Vtedy si ten zápas prehral v hlave, dnes už by to mohla byť silnejšia Dominika.

Zápas si môžete pozrieť v priamom prenose od 2:35 na www.tipsport.sk. Veríme, že nám dá 25-ročná Slovenka veľakrát dôvod zakričať si už zľudovené POMÉÉÉ!!!

chyba