V SMSCREDITS sms pôžičky s 0% úrokmi a 0% poplatkami!

Pôžičku máte úplne zadarmo za 100 EUR vrátite presných 100 EUR a ani o cent navyše!

26.01.2015 08:21
sms pozicka logo inzercia

Neuveriteľné? Ale SMSCREDITS Vám darujeme možnosť získať sms pôžičku zadarmo bez poplatku a úroku. SMSCREDITS ako popredný poskytovateľ rýchlych sms pôžičiek prichádza s pôžičkou zadarmo, čím láme všetky konkurenčné ponuky nielen nebankových ale aj bankových subjektov.

Preto sme sa rozhodli opýtať na bližšie informácie ohladom akcie hovorcu spoločnosti SMSCREDITS:

Prečo ste sa rozhodli poskytovať peniaze bez poplatkov?
Každý sa bojí neznámeho, niečoho čo nepozná. Preto bolo prirodzeným vyústením nášho rozhodovania spustiť akciovú sms pôžičku s mottom „Vrátiš iba toľko, koľko si si požičal.“ Len u SMSCREDITS vráť presne toľko, koľko si si požičal: žiadne paušály, žiadne skryté poplatky a žiadna viazanosť. Túto akciu SMSCREDITS pripravil pre Vás, aby ste sa aj Vy uistili, že SMSCREDITS splní to čo sľúbi – rýchly príjem peňazí vtedy, keď ich potrebujete a to bez skrytých poplatkov. SMSCREDITS nepotrebuje od Vás žiadny registračný poplatok pre registráciu.

Nebude o takúto sms pôžičku enormný záujem, dokážete pokryť požiadavky klientov?
Áno, ako vravíte, očakávame enormný záujem, preto odporúčame využiť túto akciu, kým to bude možné. Rozpočet na tento benefit sms pôžičky je obmedzený. Veríme, že mnohým ľuďom sa pomôžeme uistiť ako rýchlo a jednoduché je získať peniaze od SMSCREDITS.

smscredits inzercia

Môže požiadať o sms pôžičku bez poplatkov skutočne každý?
Určite áno, je to možné naozaj jednoduchou SMS zo svojho telefónu s textom SMSCREDITS na 0902 020 909 alebo vyplnením jednoduchého formulára na stránke www.smscredits.sk a po schválení má klient financie k dispozícii, vždy keď to potrebuje. Poskytujeme sms pôžičky od 20 EUR do maximálnej výšky 350 EUR, keď chýba do výplaty, dôchodku a na nečakané finančné situácie, keď súrne potrebujete peniaze na krátky čas. K tomu nepotrebuje žiadne dokladovanie, nemusí nikam chodiť, všetko ľahko a jednoducho z pohodlia domova. SMS pôžičku môžete získať vtedy, keď ju budete naozaj potrebovať: teraz, za týždeň, za mesiac alebo za rok. Vždy je dobré mať rezervu! Zašlite jednoduchú sms správu a peniaze Vám ihneď poskytneme. Tým, že ste klientom SMSCREDITS neplatíte žiadne paušály a nemáte žiadnu viazanosť. Prvá sms pôžička je úplne zadarmo! Vrátite len toľko, koľko ste si požičali.

Benefit vo forme sms pôžičky bez poplatkov je už naozaj silný argument, máte ale aj štandardné sms pôžičky?

Spoločnosť SMSCREDITS už viac ako 4 roky vychádza v ústrety všetkým svojím klientom. Oproti ostatným spoločnostiam znížila svoje poplatky na minimum, aby bola služba finančne dostupná naozaj každému a neustále sa pracuje na ich znižovaní. Napríklad formou vernostného programu, kde sa znižujú poplatky za sms pôžičky v závislosti od toho, ako často klient využíva službu. Pracujeme s najnovšími technológiami, aby sme sa rozvíjali dopredu a stále znižovali poplatky. Chceme byť pre ľudí prínosom a podávame im pomocnú ruku.

sms credits inzercia

Počet našich klientov neustále narastá po celom Slovensku a medzi klientmi sú ľudia z rôznych vrstiev. Patria medzi nich štátni zamestnanci, predavačky, ženy na materskej dovolenke či dôchodcovia, manažéri a rôzni iní. V rámci prieskumu, sme sa spýtali našich klientov. Podľa ankety 9 z 10 opýtaných, odporúčajú sms pôžičku od SMSCREDITS svojim známym z dôvodu spokojnosti využívaných služieb a dôvery spoločnosti.

SMSCREDITS.SK je nebankový poskytovateľ rýchlych sms pôžičiek, ktorý preverený a zapísaný v Národnej banke SK. Svoje prvenstvo potvrdzuje aj špeciálnou sms pôžičkou, za ktorú zaplatíte iba toľko, koľko ste si požičali. A ni o jedno euro viac. Rozhodne si takáto pôžička zaslúži plnú pozornosť! SMSCREDITS získal dôveru na celom Slovensku už za 4 roky pôsobenia! Naši klienti majú peniaze vždy, keď potrebujú.

Státisíce spokojných zákazníkov po celom Slovensku sa už uistili, že SMSCREDITS vždy splní to čo ja sľúbil – vrátiš len toľko, koľko si si požičal ani o cent navyše. SMSCREDITS zaplatí poplatok za Vás!

chyba