BILLA má novú kampaň pre deti

BILLA Slovensko prišla na začiatku školského roka s novým detským programom. Vo všetkých predajniach ponúka knihu nálepiek Dobrodružné cestovanie v čase, vďaka ktorej môžu deti spoznávať históriu zábavnou formou a zažiť doslova magické cestovanie v čase. Za každých 10 eur nákupu v Bille získajú zákazníci balíček samolepiek, ktoré si môžu malí zberatelia do knihy vlepovať a postupne tak dokresľovať udalosti v dejinách. Ďalšie zábavné aktivity ako kvíz alebo hru nájdu deti na novej stránke www.cestacasom.sk

28.09.2015 10:33
Billa inzercia SITA

BILLA prináša ďalší príjemný bonus za nákup vo svojej sieti supermarketov. Po knihe nálepiek Dobrodružný oceán, ktorá sa stretla na jeseň minulého roka u detí s veľmi pozitívnou odozvou, majú zákazníci možnosť získať novú knihu nálepiek nazvanú Dobrodružné cestovanie v čase. Kniha obsahuje na 71 stranách množstvo zaujímavých informácií o dejinách ľudstva a deti môžu postupne zapĺňať prázdne miesta nálepkami. Dokopy na ne čaká až 210 nálepiek zobrazujúcich rôzne historické postavy a udalosti. Program Dobrodružné cestovanie v čase je výnimočný tým, že okrem zábavy má aj edukačný charakter, nakoľko deti a aj ich rodičia môžu hravou formou spoznávať históriu. Kniha môže zároveň poslúžiť aj ako pomôcka v školách na hodinách dejepisu.

Knihu nálepiek Dobrodružné cestovanie v čase si zákazníci zakúpia v každej predajni BILLA na Slovensku za výbornú cenu iba 1,99 eur. Balíček obsahujúci 5 nálepiek získajú zdarma za každých 10 eur nákupu v Bille či kúpou vybraných produktov.

Zberatelia, ktorí sa v predajniach BILLA preukážu kompletne vyplnenou knihou, dostanú certifikát a budú navyše zaradení do hry o rodinný zájazd do zábavného parku Legoland ako aj desiatky ďalších hodnotných cien.

BILLA pripravila v rámci kampane aj novú webovú stránku www.cestacasom.sk, kde si deti môžu otestovať svoje vedomosti či lúštiť kvíz z histórie. Rovnaké nálepky si majú deti možnosť vymeniť s ostatnými zberateľmi prostredníctvom burzy nálepiek. Týmto programom budú žiť na jeseň aj všetky obchody BILLA, kde na zákazníkov čakajú špeciálne stojany v tvare „magickej“ knihy alebo sarkofágu, ktoré slúžia ako stojan na knihy nálepiek a zároveň aj ako fotostena.

Program prebieha do 27. októbra 2015 alebo do vyčerpania zásob.

Viac info: www.cestacasom.sk

chyba