Konferencia TAJE elektronických nástrojov kontra REALITA

Od 1. marca 2015 sú štátne a verejné inštitúcie povinné realizovať určité postupy verejného obstarávania prostredníctvom elektronického trhoviska.

01.04.2015 08:00
OTIDEA inzercia
Konferencia TAJE elektronických nástrojov kontra REALITA

Spustenie ostrej prevádzky elektronického trhoviska a povinnosť používať tento nástroj v každodennej praxi potrápi nejedného obstarávateľa. Prináša so sebou veľa otázok a noviniek pre obstarávateľov i dodávateľov verejných zákaziek.

Buďte pripravení a zistite viac na konferencii k elektronickým nástrojom vo verejnom obstarávaní „TAJE elektronických nástrojov kontra REALITA“. 1. ročník odbornej konferencie spoločnosti OTIDEA sa koná 16. apríla 2015 v Bratislave, v hoteli SAFFRON. Zúčastnite sa prvej konferencie tohto druhu na Slovensku!

Konferencia TAJE elektronických nástrojov... Foto: Dagmar Pavlikova
OTIDEA inzercia Konferencia TAJE elektronických nástrojov kontra REALITA

Odborníci z praxe vám predstavia aktuálne novinky z oblasti elektronizácie vo verejnom obstarávaní zo Slovenska i z Českej republiky, napríklad:

  • Elektronický kontrakčný systém
  • Elektronické verejné obstarávanie
  • Evidencia referencií
  • Prvé praktické skúsenosti na elektronickom trhovisku
  • Elektronické aukcie
OTIDEA - inzercia

Súčasťou konferencie je aj panelová diskusia odborníkov zo strany objednávateľov, dodávateľov a školiteľov z praxe, ktorej sa môžete priamo zúčastniť a spýtať sa na názor v otázkach, ktoré vás najviac trápia.

Na konferencii vystúpia napríklad Mgr. Tatiana Behrová za Ministerstvo vnútra SR, RNDr. Jiří Svoboda za Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Ing. Vladimír Pokojný za Ústredie práce sociálnych vecí a rodiny, zástupcovia Úradu pre verejné obstarávanie a ďalší odborníci z praxe.

Ďalšie informácie a prihlášku nájdete TU.

Vyhlasujeme STOP bonboniérovým tetám
chyba