FungiSPRAY vyhral Obal roku 2014

Prípravok FungiSPRAY z portfólia spoločnosti STACHEMA získal prestížnu česko-slovenskú cenu Obal roku 2014. Vo svojej kategórii bol jediným oceneným exponátom. Zaujal použitým materiálom a precízne umiestnenou etiketou na ergonomickej fľaši s rozprašovačom.

25.02.2015 09:00

Obal FungiSPRAY získal ocenenie Obal roku 2014 v kategórii Čistiace a pracie prostriedky. Prestížnu cenu udeľuje už od roku 1995 Obalový institut SYBA.

FunghiSPRAY Foto: Stachema
Stachema-fungi SPRAY FunghiSPRAY

„Pomer zmrštenia sa vymyká z rady bežných obalových riešení. Porota ocenila voľbu materiálu pre etiketu, teda 45 mikrónovú PET fóliu (tzv. shrink sleeve) so 75% zmraštiteľnosťou. Výber materiálu je tým pravým riešením pre zmienenú požiadavku na extrémnu zmraštiteľnosť. Šesťfarebná potlač na rubovú stranu podčiarkuje vydarenú grafiku spoločne so špecifickým umiestnením zvaru s ohľadom na orientáciu rozprašovača,“ uvádza Vlado Volek, Managing Director, Obalový institut SYBA.

„Veľkou výhodou etikety je využitie celej plochy obalu. Okrem textu, ktorý je nutné uvádzať pri tomto druhu prípravkov z legislatívnych dôvodov, poskytuje i dostatočný priestor pre prezentáciu benefitov produktu. Motív je vytlačený na rubovú stranu a tým je zachovaný lesk strany lícovej.“ hovorí Martin Procházka, predseda predstavenstva, STACHEMA Bratislava a.s.

FungiSPRAY je prípravok s fungicídnym účinkom určený na likvidáciu plesní v interiéri aj v exteriéri. Je dostupný v dvoch variantoch: chlórový a bezchlórový, pričom bezchlórový má dlhodobý preventívny účinok. Použitie nachádza predovšetkým v domácnostiach, v zdravotníctve, potravinárstve, vo veterinárnych zariadeniach a poľnohospodárstve na poréznych materiáloch. Viac informácií na stránke výrobcu alebo na Facebooku.

chyba