Odhalený Maštalír: Na internete hodnotí služby!

Herec Tomáš Maštalír si potrpí na kvalitu. A to neplatí len v divadle či televízii, ale aj v bežnom živote.

08.07.2013 08:09
Foto: © Talabér Tamás
mastalir pravda inzercia O2

Po Slovensku sa veľa nacestuje a má preto skvelý prehľad o kvalite našich služieb. V reštauráciách, obchodoch a rôznych prevádzkach si všíma všetky drobnosti. O dobrú skúsenosť sa okamžite delí so svojimi blízkymi a priateľmi. Najnovšie začal svoje zážitky zdieľať aj verejne na novom portáli www.najlepsies­luzby.sk. „Je super, že sa ľudia už nechcú len prizerať a kritizovať, ale majú aj chuť veci meniť k lepšiemu. O dobré sa predsa treba deliť,“ vraví nadšený umelec.

Podľa Tomáša vidieť aj v jeho okolí, že rastie počet ľudí, ktorí už majú plné zuby prázdneho sťažovania sa. „Nestačí len neustále frflať preto ma fakt príjemne prekvapil nový portál, kde chcú hľadať a odmeňovať najlepšie služby a dávajú priestor tým, ktorým záleží na spokojných zákazníkoch a kvalite,“ hovorí Tomáš o portáli www.najlepsiesluzby.sk.

Na portáli hlasujú zákazníci, ktorí vnímajú dobré veci okolo a chcú sa o dobrú skúsenosť podeliť. Môžu prihlásiť svoj obľúbený podnik, a aby sa ľudia nehanbili, portál priebežne odmeňuje hlasujúcich aj prevádzky. „Je to veľmi milé. Pre mňa je portál www.najlepsiesluzby.sk dôkazom, že sa na veci dá pozerať pozitívne. Treba ukázať, ako sa to dá! Skúsme sa navzájom pochváliť a zdieľať pozitívne skúsenosti, kde nemá priestor len prázdne frflanie. Som zvedavý ako to s hľadaním najlepších dopadne, keď hodnotia tí najpovolanejší – ich zákazníci,“ dodal spokojný herec.

chyba