Rodinná atmosféra aj v nadnárodnej spoločnosti?

To, v čom je práca v ING Bank GSO iná, nám o nej prezradili jej zamestnanci.

25.02.2015 08:00

ING Bank zriadila v Bratislave centrum zdieľaných služieb – ING Global Services and Operations – GSO – pre svoju celosvetovú bankovú sieť. Aby centrum mohlo naplno plniť svoju funkciu, má ambiciózny plán rastu a celý rok bude hľadať šikovných zamestnancov.

V Bratislave si už zriadilo niekoľko firiem svoje centrá zdieľaných služieb. Je práca v nich rovnaká? O tom, čo je na práci a atmosfére v ING Bank GSO zaujímavé, sme sa rozprávali s tými najpovolanejšími – zamestnancami. Tu je zhrnutie:

1. ING GSO rastie
Keďže centrum je v štádiu rastu, zamestnanci majú možnosť reálne prispieť k jeho formovaniu – k definovaniu procesov, tvorbe firemnej kultúry. „Všetko je veľmi dynamické, všetko sa mení, sme v neustálom kontakte s novými ľuďmi a tímami z celého sveta. Naša každodenná práca nie je o rutine a rigidných procesoch, ktoré sa musia len slepo dodržiavať. Keď je človek šikovný a má dobré nápady, tak ich u nás dokáže aj presadiť. Môže tak reálne ovplyvniť podobu procesov. A dokáže tak aj odborne a kariérne rásť.” hovorí šéf ING GSO, Georgy Orlov.

Georgy Orlov, General Manager - Global Services...
Georgy Orlov ING inzercia Georgy Orlov, General Manager - Global Services & Operations Bratislava ING Bank

2. V ING GSO nie je nuda
Zamestnanci si zvlášť cenia možnosť naučiť sa nové veci. Vďaka tomu nie je práca nudná a ubíjajúca, ale posúva ďalej. „Bola to výborná príležitosť vstúpiť do sveta bankovníctva. Každý deň sa veľa naučíte, čo je pre mladého človeka dôležité,” hovorí Daniel z oddelenia Settlements. „V ING som videl veľkú príležitosť pre svoj profesionálny rozvoj a ďalšie kariérne príležitosti. Mal som dojem, že sa budem môcť naučiť veľa nových vecí. Je dobré byť súčasťou rýchlo rastúcej spoločnosti akou je ING.” dopĺňa Valter z Payments Processing.

3. Atmosféra je o ľuďoch
To, čo je pri každodennej práci dôležité sú ľudia, s ktorými ste v kontakte a riešite pracovné veci. Aj keď nás práca ako taká baví, kolegovia, či nadriadení môžu byť dôvodom, prečo sa do nej netešíme.

V ING GSO všetci vedia, že sú súčasťou veľkého celosvetového tímu. Táňa z oddelenia HR: „Páči sa mi dynamické a stále sa meniace prostredie, ktoré zároveň ponúka príjemnú rodinnú atmosféru.” Daniel ju dopĺňa: „Jedným z dôvodov, prečo sa mi práca v ING GSO páči, je práve mladý kolektív a pracovití a motivujúci nadriadení. K praktickým dôvodom patrí aj dobrá poloha GSO v centre Bratislavy.”

Ak hľadáte prácu, v stabilnej globálnej firme ktorá by vás posunula ďalej a ponúkla perspektívu, ako aj príjemnú atmosféru a firemnú kultúru, pozrite si voľné pozície v ING GSO a využite príležitosť, ktorú ING Bank ponúka.

chyba