Bratislava - pozri sa čo počúvaš

Unikátna výstava rádia Rocková republika - ROCKOVÉ UMENIE prišla za priaznivcami rockovej hudby aj do Bratislavy. V obchodnom centre AVION SHOPPING PARK BRATISLAVA môžete vidieť, čo počúvate.

23.10.2015 07:41
rockova republika inzercia

Súbor artefaktov rockovej hudby ROCKOVÉ UMENIE pod záštitou rádia Rocková republika dorazil z Banskej Bystrice, cez Žilinu, do priestorov AVION Shopping Park Bratislava. V desiatich originálnych vitrínach máte možnosť si až do soboty 24. 10. „pozrieť a vypočuť rock“. Súčasťou každej inštalácie sú slúchadlá s rockovou hudbou.

Rocková republika vás čaká v Avione, v sobotu 24.októbra od 10-tej hodiny. „Záujem o výstavu rockového umenia nás potešil a povzbudil. Myslím, že výstava Rockové umenie, poskytuje ďalší priestor pre našich poslucháčov, ako si pripomenúť, čo nás pritiahlo a stále drží pri rocku. Niektorí návštevníci sa možno aj s nostalgiou pousmejú pri myšlienke: „takéto nohavice som mal kedysi aj ja“. Poznáte ten pocit, keď máte na celom tele zimomriavky, pretože pri hudbe a našej výstave sa vám dostavia tie správne pocity,“ hovorí Tomáš Karpel.

+2

Výstava vyvrcholí špeciálnym programom. Rádio bude priamo v Avione, preto ráčte vstúpiť a vyskúšať si, aké je to byť moderátorom a zažite pocit, keď vás počúvajú davy fanúšikov. Dajte si u nás dohromady svoju vlastnú kapelu, potetujte sa a buďte rockovou hviezdou. O 15:00 vás rockovou módou prevedie Ikea fashion show. Na záver odznie koncert obľúbenej slovenskej kapely Horkýže Slíže,“ hovorí Tomáš Karpel, programový riaditeľ Rockovej republiky a moderátor sobotnej šou v Avione.

Viac informácií nájdete na stránke www.rockovarepublika.sk, alebo na facebookovej stránke Rockovej republiky www.facebook.com/…ovarepublika.

chyba