Ibiza na Slovensku! Neveríte?...

Ak ste priaznivcami elektronickej hudby a chcete začať leto v skvelom tanečnom rytme, I LOVE IBIZA 2015 je akcia ušitá pre vás na mieru. Uvítame medzinárodný team, ktorý má jasný plán. V Bratislave na Zlatých pieskoch, známi DJi z Ibizy, Srbska aj Slovenska už 6.júna prenesú svojim umením IBIZU k vám na Slovensko.

19.05.2015 10:50
DJ CHRIS DI PERI, Nemecko
02 CHRISdi PERRI SITA inzercia DJ CHRIS DI PERI, Nemecko

MARIO DA RAGNIO je považovaný za jedného z najvyspelejších umelcov vychádzajúcich z nemeckej scény, ktorý je stálicou na Ibize. Hraním pod renomovanými zn. sa rýchlo zaradil do svetovej elitnej skupiny DJov. Tento ambiciózny Rhinelander s talianskymi koreňmi je priamym zásahom vo svete elektronickej hudby. CHRIS DI PERI je mladý DJ a producent pochádzajúci z Nemecka. Hráva na Ibize, v Dubai a po celom Nemecku. Narodil sa v Kolíne nad Rýnom, kde začal hrať ešte ako 17 ročný pod značkou Solar a vzápätí sa stal ich rezident DJ-om. Ženskú časť tímu reprezentuje MARIA COLUCCI, mladá DJ-ka, žijúca v Nemeckom Ulme, ktorá pôsobí na Ibize už nejaký ten čas. Uprednostňuje štýly Techhouse, Deephouse, Techno a Dancehouse. Tvrdí, že hudba sa dotkla jej srdca a veru za mixážnym pultom jej to ide krásne od ruky. A v neposlednom rade vás isto upúta T-DJ MILANA, ktorá aj tento rok účinkuje na opening party na Ibize a odtiaľ priletí rovno na Slovensko. Táto svetová # 1 Topless DJ-ka sa narodila na Ukrajine, ale momentálne žije na slnečnej IBIZE. Jej jedinečný štýl, očarujúce pohyby a intenzívny cit pre hudbu ju predurčuje k predvedeniu ohromujúcej show. DJ BORRA pôvodom zo Srbska je jedným z členov zoskupenia ElectroSoundSystem DJs. Pôsobí dlhé roky na elektronickej klubovej scéne na Slovensku aj v zahraničí. Svojimi kreatívnymi setmi prináša novú dimenziu zábavy. Hrá široké spektrum elektronických štýlov, od Deep Housu cez Progressivem až po Minimal. Spojením týchto trackov do jedného celku vzniká neopísateľne energický set. DJ PICO je jedným z prvých DJ-ov na Slovensku, ktorý presadzoval House music štýly Trance a Progressive, dnes však svoju hudbu prispôsobil aktuálnym požiadavkám. Za dlhé roky svojej hudobnej produkcie hral s mnohými svetovými hviezdami, ale slovenský party loveri si ho isto pamätajú. DJ ALBI – rodák z Bratislavy sa začal venovať hudbe už vo svojich 15-tich rokoch. Jeho sety sú nabité prevažne vocal či tech houseom, ale v súčasnosti aj stále populárnejším progressive house. Pôsobil ako spolutvorca a spolumoderátor relácie COMUNIQUEATION radioshow na rádiu SiTy. LOKOMOTIV DJs je európske duo, vytvorené v roku 2010, s bohatými skúsenosťami v rôznych žánroch. Tvoria ho veľmi talentovaní a vášňou riadení DJ-i a producentov zo Slovenska a Bosny – Hercegoviny I-one a Aleksandar Vidakovic. Referencie majú z celého sveta a spolupracujú so značkami ako: Pioneer dj, Ministry of sound, el Pacha hotel (Ibiza), Papaya, Amnesia Ibiza, W resorts, Defected…

SITA inzercia Ibiza DJ

Pomaly, ale iste si I LOVE IBIZA 2015 tím chce vybudovať čo najväčšiu komunitu fanúšikov. Tak neváhajte a pridajte sa k nám. Tešíme sa na objavovanie toho, čo a Slovensku ešte nebolo.

Dôležitým faktorom úspechu podujatia je jedinečná atmosféra, ku ktorej určite prispejú aj úžasní GOGO Dancers, krásne Playmate a sprievodné akcie ako penová show, ženské zápasy v bahne, MISS mokré tričko, Laserová show, ale aj umiestnenie V.I.P. a ULTRA V.I.P. tribún, kde si tí najväčší fanúšikovia budú vychutnávať bezprostrednú blízkosť účinkujúcich.

Uvidíme sa teda v sobotu 6.júna 2015 o 18:00 hod na Bratislavských Zlatých pieskoch, na tanečnej oslave začiatku letnej sezóny presne tak, ako býva oslavovaná na Ibize.

Viac informácií nájdete na www.iloveibiza2015.sk

I LOVE IBIZA 2015 video pozvánka

chyba