Univerzita Komenského – vaše vzdelanie, vaša budúcnosť

Moderátorka Adela Banášová, básnik a textár Daniel Hevier, šéf slovenského Googlu Rasťo Kulich, hudobník Samo Tomeček, zakladateľ Profesie Dalibor Jakuš...

21.01.2015 08:00
UK inzercia VS

To je iba malá ukážka úspešných absolventov Univerzity Komenského v Bratislave (UK), medzi ktorých sa môžete zaradiť aj vy!

Čo vám univerzita ponúka?

  • 95-ročnú tradíciu

    Univerzita Komenského je najväčšou a najstaršou slovenskou vysokou školou, ktorej história siaha až do roku 1919. Ponúka tiež najširšiu paletu študijných programov.

  • početnú „rodinu“

    Na trinástich fakultách UK (dvanásť v Bratislave, jedna sídliaca v Martine) študuje vyše 27 000 študentov, z nich takmer 2 400 pochádza zo zahraničia – z viac ako 70 krajín sveta.

  • istotu po skončení školy

    Univerzita Komenského patrí medzi vysoké školy s najnižšou nezamestnanosťou absolventov, ktorí sa radia k najlepšie zarábajúcim na Slovensku.

  • unikátny výskum

    Štúdium na UK umožňuje aj aktívnu účasť na špičkových vedecko-výskumných projektoch, napríklad na výskume starnutia a civilizačných ochorení, interdisciplinárnom výskume spojitosti medzi alergiou a stresom, komplexnom výskume DNA či na desiatkach ďalších unikátnych bádaní.

  • zvučné meno aj za hranicami Slovenska

    Univerzita Komenského je jedinou slovenskou vysokou školou, ktorá sa v prestížnych medzinárodných rebríčkoch umiestnila v TOP päťstovke najlepších univerzít sveta. V rebríčku University Ranking by Academic Performance (URAP) obsadila 495. miesto a v rebríčku Round University Ranking (RUR) sa umiestnila na 440. pozícii. O tom, že má významné miesto aj v slovenskom vzdelávacom systéme, svedčí každoročné hodnotenie Akademickej rankingovej a ratingovej agentúry (ARRA), v ktorom viacerým fakultám UK dlhodobo patria najvyššie priečky.

  • o všetkom ďalšom, ktorého je nemálo, sa musíte presvedčiť osobne!
UK inzercia VS
Univerzita Komenského v Bratislave

www.uniba.sk www.facebook.com/…s.University infocentrum@uniba.sk

Informácie o prijímacom konaní: www.uniba.sk/prijimacky

chyba