5 vecí, ktoré by mal spĺňať správny biznis účet

Podnikanie si žiada celého človeka. Pri rozvíjaní biznisu je mnoho aktivít, ktorým sa musí podnikateľ venovať urgentne. Nadväzovanie obchodných kontaktov, prieskum trhu a príprava ponúk pre klientov sú pre úspech projektu kľúčové. Preto by mal byť biznis účet pracovať spoľahlivo a nezaťažovať vás pri práci. Podľa čoho ho spoznáte?

11.10.2016 08:00
VUB inzercia

1. Neobmedzené platby

Ak sa nechcete zaťažovať rátaním platobných operácií na účte a ich cenou, je pre vás ideálny balík služieb, ktorý poskytuje neobmedzené platby. Nové VÚB Biznis účty neobmedzujú prijímanie platieb, odosielanie elektronických SEPA platieb cez Internet a Mobil banking, ani platby kartou u obchodníkov doma aj v zahraničí. A to všetko v rámci základnej ceny za vedenie účtu.

2. Fixná cena

Aby vás neprekvapili výdaje na konci mesiaca, hľadajte účet s fixným poplatkom za všetky operácie, ktoré potrebujete. Chceli by ste dostávať SMS správy o stave účtu, mať poistenie pre prípad, že budete PN alebo sporiaci účet s dobrou úrokovou sadzbou? Vyberte si ten správny VÚB Biznis účet. S novými podnikateľskými účtami využívate zdarma služby Internet bankingu, Mobil bankingu, push a e-mailové notifikácie o pohyboch na účte či Flexiprevod k sporiacemu účtu.

VUB inzercia

3. Elektronické výpisy v cene účtu

O stave podnikateľského účtu treba mať prehľad. V dnešnej digitálnej dobe je ideálny mesačný elektronický výpis, ktorý si viete stiahnuť v Internet bankingu alebo si nastaviť jeho zasielanie na e-mail. Pri VÚB Biznis účtoch sú mesačné elektronické výpisy ku všetkým typom balíkov a pre všetky typy účtov zahrnuté v cene účtu. Elektronický výpis tak automaticky získate nielen k bežnému, ale aj k sporiacemu a fondovému účtu.

4. Väčší biznis – vyšší level

Rôzne druhy a fázy podnikania so sebou prinášajú rozdielne nároky na operácie na účte. Ich objem aj počet sa mení často už počas jedného mesiaca. Keď zistíte, že potrebujete viac, ako ponúka bežný podnikateľský účet, je potrebné hľadať balík, ktorý vám vyhovuje. VÚB Biznis účty ponúkajú alternatívu pre každé štádium a typ podnikania. Pokiaľ ste svoj biznis len čerstvo rozbehli alebo ste malým živnostníkom bez zamestnancov, VÚB Biznis účet Štandard je pre vás to pravé.VÚB Biznis účet Aktiv zas uspokojí aktívnych podnikateľov so skúsenosťami, ktorí sa nechcú obmedzovať v transakciách a hľadajú príležitosti pre ďalší rozvoj. Pre úspešné obchodné spoločnosti a dlhoročných podnikateľov s komplexnými potrebami, ktorí využívajú aj POS terminál, fondové účty alebo operácie na pobočke, je ideálny VÚB Biznis účet Premium.

VUB inzercia

5. Jednoduché zriadenie

Nie je nič horšie, ako zdĺhavé vybavovačky sprevádzané nekonečným papierovaním. O nový VÚB Biznis účet môžete požiadať na ktorejkoľvek pobočke VÚB banky a stačí vám len doklad totožnosti a doklad osvedčujúci oprávnenie na výkon podnikateľskej činnosti, ktorý nie je starší ako 3 mesiace. Stretnutie na konkrétnej pobočke si ľahko dohod¬nete cez kontaktný formulár na webovej stránke alebo cez službu Kontakt. Navyše ak si otvoríte VÚB Biznis účet Štandard alebo Aktiv, prvé tri mesiace za vede¬nie účtu neplatíte.

Viac informácií nájdete tu.

chyba