5 dôvodov prečo využiť JEREMIE úver pre malé firmy

Výhody JEREMIE úveru od OTP Banky stručne zhrnula Helena Sofková, konateľka malej rodinnej tlačiarenskej firmy Esko, s. r. o. Na základe vlastných skúseností konštatuje, že vďaka zvýhodnenému úveru mohli realizovať investície, aké by si zvyčajne malé a stredné podniky nemohli dovoliť.

25.08.2016 15:37
odkaz
OTP inzercia

1. Nižšia úroková sadzba oproti štandardným úverom
Pre našu firmu bolo kľúčové získať finančné prostriedky za čo najvýhodnejších podmienok. Oceňujeme preto najmä zvýhodnený úrok oproti bežným úverom. To sa, samozrejme, veľmi pozitívne premietlo aj do na našich hospodárskych výsledkov.

2. Až 1 milión EUR na rozvoj firmy
Ďalšou výhodou je samotná výška a splatnosť úveru. Ako malá firma môžete pre svoje investície získať až 1 milión eur so splatnosťou od 1 do 10 rokov.

3. Jednoduchý prístup k úveru
Vďaka podpore z Európskej únie prostredníctvom eurofondov sa k finančným prostriedkom dostanete oveľa rýchlejšie, jednoduchšie a bez zbytočných komplikácií.

4. Profesionalita a ochota zo strany OTP Banky
Pri vybavovaní a čerpaní úveru vám ochotne pomôžu ústretoví profesionáli, na ktorých sa môžete vždy s dôverou obrátiť.

5. Príležitosť aj pre vašu firmu
Zvýhodnený JEREMIE úver môžu získať aj ďalšie malé a stredné podniky. Ak má vaša firma menej ako 250 zamestnancov, ročný obrat nižší ako 50 miliónov eur alebo ročné aktíva nižšie ako 43 miliónov eur a spĺňa ďalšie jednoduché kritériá, neváhajte a kontaktujte OTP Banku.

Viac informácií o OTP JEREMIE úvere nájdete tu.

Program je podporený z Operačného programu Konkurencieschop­nosť a hospodársky rast, spolufinancovaného z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky prostredníctvom iniciatívy JEREMIE. Program je výhradnou zodpovednosťou OTP Banky a nemôže byť v žiadnom prípade považovaný ako reflektujúci postoj Európskej únie.

chyba