Urobte si poriadok vo financiách

Dovolenky a prázdniny končia. Je najvyšší čas upratať si vo financiách. Nemusíte pritom vôbec chodiť do banky. Stačí vám telefón a Mobil banking od VÚB.

25.08.2016 08:00
VUB inzercia
Zdroj: VÚB

Máte prehľad o výdavkoch

Na začiatku školského roka je potrebné platiť viac účtov ako inokedy. S Mobil bankingom VÚB si viete skontrolovať pohyby na účtoch a kartách kedykoľvek. Tiež si viete nastaviť notifikáciu, ktorá vám bude vyhovovať, cez SMS, e-mail či správu do schránky na Mobil bankingu.

Nezdržiavate sa úhradami

Štart pracovného kolobehu po dovolenkách si často vyžaduje mimoriadne výdaje alebo aj nastavenie nových platieb z účtu. Dnes už môžete zaplatiť jednorazové i pravidelné platby odkiaľkoľvek. Vďaka čítačke QR kódu, IBAN skeneru a ďalším funkciám Mobil bankingu VÚB, vám úhrady nezaberú viac ako pár sekúnd.

VUB inzercia

Neviete nájsť svoju platobnú kartu? Žiadnu paniku

V návale nových povinností pri nábehu na pracovný režim po dovolenke môže občas nastať zmätok. Preto ak hneď neviete nájsť svoju platobnú kartu a neboli ste okradnutí, netreba ju hneď úplne zablokovať. Stačí ju cez Mobil banking VÚB deaktivovať a po nájdení kartu opäť aktivovať.

Kreditka vám poslúži, aj keď ju so sebou nemáte

Ak vám prostriedky na bežnom účte nestačia a máte mimoriadne výdaje, presuňte si peniaze prostredníctvom Mobil bankingu VÚB z kreditky MasterCard na bežný účet. Takýto jednoduchý prevod vám uľahčí život aj pri služobných cestách do zahraničia alebo v prípade, že vašu kreditku niektorý obchodník neakceptoval.

Myslite na väčšie výdavky s predstihom

Študijné pobyty, či stužkové nebudú pre vašu peňaženku takou záťažou, ak deťom začnete sporiť už v predstihu. Sporiaci účet si môžete bezplatne zriadiť bez návštevy banky, cez Internet alebo Mobil banking VÚB. Mobil banking zvládne aj poistenie vašich platieb.

Mobil banking na mieru

V rámci personalizácie Nonstop bankingu si teraz môžete pomenovať svoj účet alebo kartu. Zmenu názvu vybraného produktu urobíte v Internet bankingu a ten sa prenesie aj do Mobil bankingu. Okrem toho si v nastavení máte možnosť vybrať a usporiadať poradie jednotlivých produktov od VÚB. V Internet bankingu si zase môžete zvoliť, ktoré stĺpce chcete v Pohyboch na účte vidieť a usporiadať si ich. Získate tak nielen väčší prehľad, ale dodáte vašej práci s Internet a Mobil bankingom osobnejší ráz.

Viac informácií nájdete nájdete tu.

chyba