Vyskúšajte si byť v extra pohode

Určite ste sa už aj vy ocitli v situácii, kedy si potrebujete vybrať hotovosť a bankomat vašej banky nie je práve nablízku. Po namáhavom hľadaní ho aj tak nenájdete, a preto sa po niekoľkých stratených minútach nakoniec rozhodnete vybrať si peniaze z bankomatu inej banky. Samozrejme, za takýto výber zaplatíte zbytočný poplatok.

08.08.2016 08:00
csob pohoda

Slováci sú už naučení vyberať si finančnú hotovosť z bankomatu svojej banky. Dôvod, je jednoduchý – poplatky, ktoré musia zaplatiť za takýto výber. A tie nás môžu stáť aj niekoľko eur, čo pre mnohých ľudí predstavuje problém. Ako sa hovorí, na každý problém existuje riešenie.

V ponuke bánk už v súčasnosti nájdete účty, v rámci ktorých máte neobmedzené množstvo bezplatných výberov hotovosti z ktoréhokoľvek bankomatu nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Medzi najlepšie a najvýhodnejšie účty z ponuky slovenských bánk patrí nepochybne balík služieb ČSOB Extra Pohoda.

Buďte v extra pohode

Ak sa chystáte dovolenkovať na Slovensku alebo v zahraničí, s účtom ČSOB Extra Pohoda sa už nemusíte obávať poplatkov za výber hotovosti z cudzích bankomatov. Pri vycestovaní alebo pobyte v krajinách SEPA je výber finančnej hotovosti v mene EUR z bankomatu ktorejkoľvek banky bezplatný. Navyše, v balíku služieb ČSOB Extra Pohoda máte počas vašich ciest kedykoľvek k dispozícii bezplatné cestovné a úrazové poistenie.

Účet ČSOB Extra Pohoda môžete mať každý mesiac bez poplatku. Stačí, ak splníte jednoduché podmienky. Všetko dôležité o tom, ako byť v extra pohode, sa dozviete tu.

chyba