Nastali zmeny v povinných školeniach? Poradíme vám

Dajte si pozor na všetky zmeny v povinných školeniach. Dnes je to také jednoduché, stačí si nájsť Povinné školenia v kocke.

28.04.2015 08:00
CSOB fmi inzercia

Podnikatelia nestíhajú popri svojom biznise sledovať aj všetky legislatívne zmeny, čo môže viesť k množstvu problémov. ČSOB sa preto rozhodla uľahčiť nielen svojim klientom, ale aj ostatným podnikateľom ich prácu. Pripravila prehľadnú sekciu s názvom Povinné školenia v kocke. V rámci nej predstavuje a mapuje všetky povinné školenia zo zákona, ktoré by si mali firmy postrážiť. Prináša tam navyše všetky aktuality. Už sa nemusíte boriť zákonmi sami, ČSOB to vyriešila za vás. Všetko o povinných školeniach pre firmy a podnikateľov nájdete v sekcii Povinné školenia v kocke TU.

Neplaťte, keď nemusíte

Prečo by ste platili za povinné školenia, keď nemusíte? Nielen, že ČSOB zjednodušila orientáciu v legislatíve, teraz navyše ponúka podnikateľom a firmám aj možnosť vyhrať preplatenie nákladov spojených s povinnými školeniami. Súťažte TU.

Otvorte svoj biznis novým možnostiam

ČSOB pomáha podnikateľom aj svojou ponukou dostupnejších úverov určených práve pre nich. Každý, kto ich využije, má šancu získať 50-percentnú zľavu za poskytnutie investičného a/alebo prevádzkového úveru, ako aj možnosť bezplatných mimoriadnych splátok dvakrát do roka (platí pre investičné a predschválené úvery). Noví klienti navyše získavajú 100-percentnú zľavu z mesačného poplatku za vedenie Podnikateľského konta na 6 mesiacov od otvorenia účtu.

Ponuka platí pre Úvery s podporou EÚ, Investičný úver, Predschválený úver, Kontokorentný úver a Kontokorentný úver pre zdravotníkov.

Bližšie informácie vám radi poskytneme v ktorejkoľvek pobočke alebo na Infolinke 0850 111 777. Zá­ujem o úver môžete prejaviť aj cez našu webstránku.

chyba