Úrokové sadzby hypoték opäť klesajú

Záujemcovia o vlastné bývanie môžu teraz získať ešte výhodnejšie financovanie. Fio banka znižuje fixné úrokové sadzby hypoték a minimálna fixná sadzba je tak teraz 1,99 % p.a. Fio hypotéka je naviac stále bez poplatkov.

20.04.2015 08:00
fio banka inzercia kalkulacka

Záujemcovia o bývanie môžu teraz žiadať o opäť výhodnejšiu Fio hypotéku, ktorá je nielen bez poplatkov za vedenie a čerpanie úveru, rezerváciu prostriedkov alebo vedenie bežného účtu, ale ponúka tiež nízke úrokové sadzby. Tieto Fio banka ďalej zlacnila a teraz sú k dispozícii od 1,99 % p.a. pre hypotéky s trojročnou či päťročnou fixáciou. Presnú výšku splátky aj úrokovú sadzbu si záujemcovia o Fio hypotéku môžu spočítať na webových stránkach Fio banky.

„Usilujeme sa o to, aby naša hypotéka patrila medzi špičkové úvery na bývanie. Preto teraz ponúkame našim klientom opäť nižšie úrokové sadzby a pritom zachovávame všetky existujúce výhody Fio hypotéky. Veríme, že naše aktuálne sadzby záujemcov o bývanie potešia,“ dodáva Marek Polka, riaditeľ úverovej divízie Fio banky.

Ďalšou výhodou je možnosť splatiť až 20 % dohodnutej výšky úveru ročne mimo dátumu zmeny pevnej úrokovej sadzby, a to úplne bez poplatku. Pre klientov, ktorí majú pri splácaní voľné peniaze naviac k uloženiu, je pripravená služba Hyposporiace konto, vďaka ktorému ušetria na úrokoch, keď časť úveru vo výške zostatku Hyposporiaceho konta im nie je úročená. Pri maximálnom zostatku tak neplatí žiadny úrok z úveru.

chyba