O2 nekonečno už od 15Eur!

Ako zostať so svojimi blízkymi v kontakte a neplatiť vysoký účet za telefón? O2 má recept. Nekonečno sa dá zdieľať!

20.04.2015 08:00
inzercia O2

Predstavte si, že by do drogérie nesmeli vstúpiť ľudia vyšší ako 175 centimetrov. Alebo by vám predajca elektriny zakázal chodiť do potravín, ktoré majú nepárne popisné číslo domu. Smiešne?! Žiaľ, na Slovensku bežné, i keď trochu inak.

Ak dnes chcete darovať ľuďom vo svojom okolí možnosť volať neobmedzene, narážate na množstvo obmedzení. Buď musíte bývať na spoločnej adrese, volať iba do jednej siete, alebo sa „neobmedzené“ volania týkajú len obmedzeného počtu vašich kontaktov. V horšom prípade si neobmedzene volá len pár ľudí medzi sebou. To je dosť obmedzené. Skutočnú slobodu neobmedzených volaní a sms nájdete v O2.

Neobmedzené volania a sms v O2 už od 15 Eur!

zuza2 812x300px

Dobrou správou je, že sloboda volania sa našla a nesie meno Mám to. Máš to! Štyria ľudia s O2 Paušálom, ktorých vyberú zákazníci Platinového alebo Diamantového O2 Paušálu si tak môžu užívať volania bez akéhokoľvek „ale“. Môžu volať komu chcú bez ohľadu na sieť operátora, bez chytákov, nezmyselných podmienok, bez obmedzenia a viazanosti. Všetci si tak užijú skutočne neobmedzené volania a sms do všetkých sietí v SR, ČR a do krajín EÚ. Pretože sloboda je fér.

Hlas je dôležitou súčasťou kontaktu s blízkymi

Sylvia Porubänová
inzercia O2 Sylvia Porubänová
Podľa sociologičky Sylvie Porubänovej sa okrem zmien v blízkych vzťahoch nevyhnutne menia aj formy, spôsoby a frekvencia komunikácie. „Moderná doba a digitálne technológie prinášajú silnú potrebu ľudskej blízkosti, komunikácie, osobného rozhovoru. Nenahraditeľnosť osobného rozhovoru a sila slova ostávajú bytostnou ľudskou potrebou,“ myslí si sociologička.

Viac informácií nájdete na www.mamto.o2.sk.

chyba