Nové účty VÚB banky. Stavili sme na jednoduchosť, odmeňujeme vernosť

Bratislava - Éra populárnych Flexiúčtov je za nami. Od júna VÚB prichádza s prehľadnou ponukou nových, vylepšených účtov, plných benefitov. Novinkou je lojalitný program s odmenou za vernosť, ktorý vám môže skresať cenu až na nulu.

12.04.2015 08:00
VUB inzercia - VIAMO 3

Flexibilita zostáva…
VÚB ušila nové účty na mieru aktívnym ľudom, ktorí pravidelne využívajú svoju banku a nechcú byť obmedzovaní. Namiesto piatich typov kont banka ponúkne iba dva účty, zato plné užitočných produktov a služieb. Jednoducho VÚB Účet alebo VÚB Účet Magnifica.

Flexiúčty súčasných klientov zostávajú bez zmeny ceny. Osvedčená flexibilita služieb, ktoré si zákazníci môžu kombinovať presne na mieru svojich životných potrieb sa pritom premietla aj do novej ponuky. Ak chce existujúci majiteľ Flexiúčtu posunúť svoje bankové konto o úroveň vyššie a využiť výhody, ktoré prináša nová ponuka, môže to urobiť jednoducho a bezplatne. Nie je to však podmienkou. Svoj Flexiúčet si bez zmeny môže ponechať aj naďalej.

…odmena za vernosť vás neminie
Ďalšou novinkou pri VÚB účtoch je jedinečný lojalitný program Odmena za vernosť. S ním môžete ceny za vedenie vašich účtov jednoducho znižovať len tým, že využívate služby vašej banky. A to až na nulu.

A ako to funguje?

VÚB Účtom za šesť eur môžete využívať až 12 služieb. Chcete neobmedzené výbery z bankomatov, mobilné platby alebo VIAMO? Je to na vás, ponuka je bohatá. Poplatok za váš účet pritom môže byť ďaleko nižší alebo dokonca žiadny:

Predstavte si, že ste bežnou domácnosťou a na váš VÚB účet príde výplata aspoň 300 eur. Minimálne raz mesačne použijete internet banking, pritom si odkladáte na sporiaci účet aspoň 25 eur mesačne a splácate pôžičku. Už vtedy získavate zľavu 50 percent z poplatku za účet. Ak zároveň použijete kreditnú kartu, neplatíte už nič.

Vyššia verzia konta, VÚB Účet Magnifica, do ktorého si môžete namixovať až 15 služieb, stojí deväť eur. Princíp získania zľavy je takmer rovnaký s tým rozdielom, že na účet by vám mesačne malo pribudnúť aspoň 800 eur a raz mesačne použijete internet banking. Na polovičnú zľavu stačí sporiť 25 eur a mať uložené aspoň štyri tisícky. Ak k tomu pridáme jedno použitie kreditnej karty alebo splátku pôžičky, ste s poplatkami na nule.

chyba